Show

Komentari 0

Komičar valjao fore o princu Harryju i njegovom seksualnom životu, a onda su se sreli uživo

Komičar valjao fore o princu Harryju i njegovom seksualnom životu, a onda su se sreli uživo

Cedric je komentirao i situaciju vezanu uz intervju u kojem je Meghan rekla Oprah kako je neimenovani član kraljevske obitelji izrazio zabrinutost zbog Archiejeve boje kože

Princ Harry (37) se susreo s komičarem Cedricom The Entertainerom (57), i to nakon što se Cedric poprilično bespoštedno našalio na račun Harryjevog seksualnog života tijekom dodjele Emmyja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Upoznali su se iza kulisa na 'Super Bowlu' na SoFi stadionu, otkrio je komičar kasnije, a Harry se samo nasmiješio i rukovao se sa Cedricom, čime je dao do znanja da šalu nije uzeo za zlo. Ili je samo dobar glumac.

Komičar je komentirao i situaciju vezanu uz intervju u kojem je Meghan (40) rekla Oprah Winfrey (68) da je neimenovani član kraljevske obitelji izrazio zabrinutost zbog toga koliko bi koža njezinog tada nerođenog djeteta mogla biti tamna.

- Koliko god Kruna bila sjajna, slaba je u usporedbi s pravom monarhijom. Mislim na onaj intervju Oprah Winfrey s Meghan i Harryjem. To je bila prava priča, zar ne? Meghan se mora seksati s tim tipom jer se odrekao trona brže nego Eddie Murphy u filmu 'Princ otkriva Ameriku' - zaključio je komičar.

- Ne mogu vjerovati da su pričali o malom Archieju. Koliko će tamno biti to dijete. Treba im mali Archie. Charles ne zna plesati, tko će ih naučiti kako koristiti TikTok. Vidim već sad, mali Archie s kraljicom, govori joj: 'Hajde bako' - dodao je.

Harry je na 'Super bowlu' bio u društvu svoje sestrične princeze Eugenie (31), a njih dvoje su bili jedni od rijetkih poznatih lica koji nose maske dok sjede na tribinama. Unatoč tome, tijekom susreta s Cedricom Harry je nije nosio u zatvorenom prostoru, kao ni komičar. Time su obojica prekršili aktualne epidemiološke propise u Los Angelesu. 

 

Najčitaniji članci