Obavijesti

Show

Komentari 80

Komplicirani gosti u showu: Ne vole krastavce, tikvice, gljive...

Komplicirani gosti u showu: Ne vole krastavce, tikvice, gljive...
11

Ovotjedni kandidati hvalili su Marinova jela, ali u ocjenjivanju su zakazali. U ponedjeljak je kuhala Marija V. i od ostalih natjecatelja je dobila visokih 37 bodova, a Marinu Š. večeras su dali 34 boda

VIDEO

Danas je u 'Večeri za 5 na selu' u Slavonskom Brodu kuhao trgovac Marin, koji za sebe kaže da ima najljepšu suprugu i najuredniju kuhinju na svijetu. Domaćin je pripremio jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Briigine pljeskavice, glavnog jela Omotane gljive i deserta Vruće, hladno, crveno. 

POGLEDAJTE VIDEO: Splitska vampirica zgrozila u 'Večeri za 5 na selu'

Pokretanje videa...

Olja Einfalt 01:14

Kad su gosti došli, prvo su popili po jednu šljivovicu i nazdravili za ugodnu večer.

- Aperitiv mi je bio dobar. Čista domaća šljiva, što mi je savršeno za Slavoniju - rekla je gospođa Milka, a i ostali natjecatelji pohvalili su domaćinovu rakiju.

- Gazda je pravi, sve je bilo za pet - komentirala je Marija V. doček i Marinovo raspoloženje. 

Ubrzo su počeli s predjelom, punjenim pogačicama i umakom. 'Savršen je umak', rekla je Milka, a Marija V. nije baš puno pojela zato što ne voli tikvice koje su bile u pogačicama.

- Koliko sam razumio, općenito ne voli povrće - rekao je Marin Ć., a Milka dodala da je ona jedno grintalo.

- Bilo mi je prejednostavno, to stalno pravim svojoj djeci - rekla je Marija V., a Marin Ć dodao: 'Ne volim krastavce, ali ih je jako fino uklopio u umak, prvi sam put jeo krastavce bez problema.'

Domaćin je za glavno poslužio punjeni svinjski vrat s gljivama, a za prilog povrće. Društvo se brzo opustilo, atmosfera je bila ugodna, a komentari različiti.

- Glavno mi je jelo bilo solidno s tim da ne volim gljive i prilog nije po mom ukusu - rekla je Marija V., a Mariji P., Marinu Ć. i Milki - sve je bilo savršeno i ukusno, bez zamjerki. 'Još je i povrće bilo fino dekorirano', rekla je Milka. 

Pred goste je stigao i desert, koji je domaćin prvi put pravio. 'Nisam ovdje došla zbog hrane, nego da se malo družimo, da imam neko iskustvo pa možda i počnem neke stvari jesti', komentirala je Marija V., a Milku kod današnjeg domaćina najviše oduševljava što jako lijepo priča o svojoj supruzi.

- To mi je jako pozitivno - rekla je gospođa Milka i potom savjetovala Mariju V. kako bi se trebala ponašati u braku.

- Ne trebam ja njezine savjete, ja imam dosta braka iza sebe - komentirala je. Milki je i desert bio savršen, a i ostalim se kandidatima svidio.  

Gledatelje je zbunila vampirica: Koliko ona zapravo ima godina?
Gledatelje je zbunila vampirica: Koliko ona zapravo ima godina?

Prije ocjenjivanja Marin Š. demonstrirao je kako se pleše bachata, što se pokazalo kao pun pogodak jer su se svi zabavili. Marin Ć. dao je ocjenu osam jer mu je desert bio sladak, a i tijesto je bilo tvrdo. Marija V. dala je šesticu zato što su predjelo i desert bili prejednostavni, Milka je dala desetku jer misli da je Marin bolji kuhar nego trgovac, a i Marija P. je dala ocjenu deset jer joj je sve bilo super. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu