Obavijesti

Show

Komentari 40

Kopira Kim Kardashian? Soraja se opet razgolitila za fanove...

Kopira Kim Kardashian? Soraja se opet razgolitila za fanove...
11

Baš poput Kimine, i njezina je haljina izrađena od tankih ‘trakica’ koje se od vrata spuštaju preko grudi, tek toliko da prekriju osnovno. Srpska starleta ionako ne štedi kad je u pitanju objavljivanje golišavih fotografija

VIDEO

Reality zvijezda Kim Kardashian (38) prošli mjesec zaprepastila je prisutne pojavom na dodjeli godišnjih nagrada Hollywood Beauty Awards u Los Angelesu. Naime, najpoznatija Kardashianka pojavila se u haljini dizajnera Thierryja Muglera iz 1998. godine, a kontroverzna haljina koju je odjenula jedva joj je prikrivala grudi. 

Kim Kardashian leaves little to the imagination in sexy strapped gown during outing in Los Angeles

Njezin look sada je 'isfurala' i srpska starleta Soraja Vučelić (32) kojoj golotinja na društvenim mrežama ionako nije nimalo strana. Tako je na Instagramu objavila, ne samo jednu, već dvije fotografije zaredom na kojima pozira u oskudnoj haljini, a ista jedva prekriva njezino bujno poprsje.

Baš poput Kimine, i Sorajina je haljina u gornjem dijelu izrađena od tankih ‘trakica’ koje se od vrata lagano spuštaju preko grudi, tek toliko da prekriju ono osnovno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Instagram

Soraja ne štedi kad je u pitanju pokazivanje brendiranih krpica, skupocjenih torbica, kao ni golišavih fotografija. Na svom Instagram profilu često objavljuje slike na kojima pokazuje koliko je velika njezina strast prema luksuzu i seksepilu, bez obzira na to da je često znaju 'pogoditi' negativni komentari. 

Bez srama: Soraja Vučelić zbog kampanje se skinula 'do kraja'
Bez srama: Soraja Vučelić zbog kampanje se skinula  'do kraja'

Tako je nedavno objavila fotografiju u oskudnom prozirnom, čipkastom grudnjaku i pratiteljima u opisu zaželjela ‘slatke snove’, ali u komentarima je usput dobila i jednu zanimljivu ponudu.

Instagram

- Draga madam. Bila bi nam čast da proizvedemo luksuzni komad namještaja inspiriran vama - napisao je jedan Sorajin obožavatelj, ali izgleda kako se starleti ta ponuda baš i nije previše svidjela jer pratitelja nije 'počastila' odgovorom na prijedlog o zajedničkoj suradnji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

Soraju ionako više brine njezin ormar koji u sebi krije impresivnu kolekciju najnovijih dizajnerskih modela Balenciage, Chanela, Diora, Prade, Givenchyja, Isabel Maranta, a vrijednost Sorajine garderobe procjenjuje se na nekoliko milijuna kuna. 

Pratite nas na našem Instagram profilu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...