Show

Komentari 1

Korana Gvozdić progovorila o čak 37 dana u bolnici i 15 minuta na dan sa svojom prvom bebom

Korana Gvozdić progovorila o čak 37 dana u bolnici i 15 minuta na dan sa svojom prvom bebom

Korana, supruga Ivana Šarića ispričala je za Gloriju kako je ponijela period u bolnici, razdvojena od sina i muža: 'Susret s Ivanom ne mogu riječima opisati'

Korana Gvozdić (37) je rodila sina Olivera 13. travnja, a u bolnici je morala ostati nešto više od mjesec dana jer je sinčić na svijet došao malo ranije. Ispričala je za Gloriju kako je provela dugi period koji je zbog pandemije korona virusa morala izdržati bez svojih bližnjih:

- U bolnici sam s malenim provela skoro mjesec i pol dana. Nije bilo lako, ali kad znaš da imaš velik cilj, rekla sam odmah - ostajem koliko god treba. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Zbog pandemije koronavirusa vanjski posjeti nisu bili dozvoljeni, a zbog cijele situacije, s Oliverom sam mogla biti svega 10 do 15 minuta na dan dok je bio na Intenzivnom odjelu. Ja na drugom katu, Oliver na prvom, a tata Ivan kod kuće, tako su izgledali naši počeci roditeljstva. Kažem i uvijek ću ponoviti, nije bilo nimalo lako ali za viši cilj ništa nije teško! Izgurali smo. - rekla je.

Objasnila je kako je pandemija utjecala na cijeli period trudnoće:

- Što se tiče pandemije, smatram da nije bilo boljeg perioda za moju trudnoću koju sam morala čuvati od samog početka. Ipak, nakon poroda svu tu silnu “romantiku” pandemija je razrušila.

Ivan je dolazio pod prozor vidjeti ju, a vidjeli su se i videopozivima. To ipak nije to, u najtežim trenucima trebao joj je kraj nje:

- Zaista bih u tim trenucima dala sve da je Ivan mogao barem na nekoliko minuta biti sa mnom, da me zagrli, da mi obriše suzu i kaže "biti će sve u redu" - rekla je Korana.

Izlazak iz bolnice, točnije susret s Ivanom ne mogu riječima opisati, taj naš zagrljaj i njegov prvi susret sa sinom...i sad mi oči zasuze kad se sjetim. Naš dolazak kući taman prije njegovog rođendana bio je jedan od najboljih poklona koje sam mu ikad dala. U bolnici sam uspjela skombinirati i mali slatki poklon. Tata i sin dobili su iste dekice s njihovim imenima. Naše malo slavlje je bilo intimno, lijepo i emotivno - ispričala je.

Najčitaniji članci