Show

Komentari 10

Korejci otpjevali pobjednički hit Marije Šerifović i oduševili je

Korejci otpjevali pobjednički hit Marije Šerifović i oduševili je

Šerifović je 2007. godine s 'Molitvom' pobijedila na Eurosongu u Helsinkiju te je pjesma nakon toga postala globalno popularna i nerijetko izvođena. Ipak, ova neobična obrada zasigurno je i nju samu iznenadila

Glazbeni show 'Phantom Singer' u Južnoj Koreji vrlo je popularno pjevačko natjecanje, a vijest o azijskom boy bandu koji je otpjevao pjesmu Marije Šerifović stigla je i do naših krajeva.

POSLUŠAJTE OBRADU 'MOLITVE':

Dakako, odlučili su se za 'Molitvu', s kojom je Šerifović 2007. godine pobijedila na Eurosongu u Helsinkiju i koja je nakon toga postala globalno popularna i izvođena pjesma. 

Ipak, ovakvoj obradi se vjerojatno ni sama srpska pjevačica nije nadala. U komentarima su oduševljeni egzotičnom interpretacijom 'Molitve', a posebno hvale vokalne sposobnosti mladića, ali i njihov vrlo korektan izgovor jezika kojeg ne razumiju i koji im ni po čemu nije blizak.

- Dragi kolege, čestitam vam iz dubine srca. Ovo je najbolja verzija Molitve koju sam ikad čula. Želim vam sve najbolje u budućoj karijeri i natjecanju. I vidimo se uskoro - napisala im je Šerifović na Instagramu, a njihov video brzo je postao hit u regiji. 

Najčitaniji članci