Obavijesti

Show

Komentari 0

Korona u Gavelli: Prekidaju se 30. Marulićevi dani u Splitu...

Korona u Gavelli: Prekidaju se 30. Marulićevi dani u Splitu...
3

S obzirom da su glumci Gradskog dramskog kazališta Gavella u petak imali generalni probu pred današnji nastup, tijekom koje se doznalo da su neki sudionici pozitivni na korona virus

VIDEO

Uprava splitskog Hrvatskog narodnog kazališta u subotu je odlučila prekinuti 'Marulićeve dane' kako bi zaštitila zdravlje publike i sudionika tog festivala s obzirom na novonastalu epidemiološku situaciju u ansamblu Gavelle koji je trebao gostovati na Danima.

To je zagrebačko kazalište s tri predstave trebalo gostovati na Festivalu, no u ansambl je ušao korona virus pa je Uprava donijela odluku o prekidanju festivala, izvijestili su iz splitskog HNK.

Split: Otvoren 29. Festival hrvatske drame "Marulićevi dan"

U priopćenju su istaknuli da se sezona u HNK nastavlja normalno od sljedećeg tjedna, prema objavljenom rasporedu, a u kazalištu žale što su morali prekinuti festival koji se do sada uspješno odvijao, no briga za zdravlje publike i zaposlenika na prvom im je mjestu.

- Vjerujemo da naša publika dobro razumije razloge ove odluke, do kojih je došlo zbog strogog pridržavanja epidemioloških mjera, čime je spriječeno širenje virusa, i da će nastaviti posjećivati naše predstave u epidemiološki sigurnom okruženju kazališta - stoji u priopćenju.

Split: Nagradu Marul za najbolju predstavu u cjelini dobila je predstava Emet HNK Osijek

S obzirom da su glumci Gradskog dramskog kazališta Gavella u petak imali generalni probu pred današnji nastup, tijekom koje se doznalo da su neki sudionici pozitivni na korona virus, jutros u kazalištu traje dezinfekcija prostora. Iz Gradskog kazališta Gavella kratko su potvrdili za Hinu da je u ansambl ušao koronavirus.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...