Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
30 komentara

Kovačiček manija: 'Pjesma ti svira u diskoteci u New Yorku'

BRAVO ZA MAMU Zdenkina kći Tina bila je u diskoteci u New Yorku kad su pustili pjesme njezine mame i jako se ponosila. Pjesma naše pjevačice orila se i na Chanelovoj reviji

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
30 komentara

Bila sam samohrana majka i nisam si mogla priuštiti Chanelovu odjeću iako sam željela. Draže mi je bilo kupiti komad namještaja, da mi doma bude ugodno, rekla je Zdenka Kovačiček (73).

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1197291 / ]

Pjevačicu su nedavno kontaktirali iz modne kuće Chanel jer su htjeli da njezina pjesma “Elektra” iz 1978. svira na reviji Karla Lagerfelda. Mail je stigao skladatelju Igoru Savinu, a on ga je odmah proslijedio pjevačici.

- Znam da u zadnje vrijeme na revijama puštaju elektroničku glazbu jer svoju modu žele približiti mlađim generacijama. Jako mi se svidjelo što su se ispričali jer su mail poslali s relativno kratkim rokom odgovora, no vrlo brzo stigao je i ugovor iz Chanela u kojem stoji da se pjesma može vrtjeti tijekom cijele godine - rekla je Zdenka koja, osim Chanelove odjeće, voli i njihove parfeme.

Dino Stanin/Pixsell | Autor: Dino Stanin/Pixsell Foto: Dino Stanin/Pixsell

Nakon revije kći Tina joj je poslala link, a kolege pjevači, kao i hrvatski modni svijet, Zdenku ne prestaju nazivati. Svi joj čestitaju na uspjehu. Pjevačica kaže da se njezina Tina nedavno u New Yorku jako ponosila kad je u diskoteci čula mamine stare pjesme.

- Velika je to stvar za mene i za Hrvatsku što su stranci zamijetili moje pjesme - rekla je ponosna Kovačiček.

Uvjerena je da dobra pjesma uvijek nađe put do publike i da će se suradnja s Chanelom nastaviti. Tim više što Igor Savin, ističe, ima zavidan opus filmske i kazališne glazbe, a njezine su pjesme avangarda. Baš ono što Chanel traži.

Naši partneri pišu
Message