Obavijesti

Show

Komentari 23

Krah uspješne manekenke: Bila je u vrhu, a sada spava na ulici

Krah uspješne manekenke: Bila je u vrhu, a sada spava na ulici
4

Nadam se da je ovo njezin poziv u pomoć Možda se napokon osvijesti i potraži pomoć te očisti od droge. Svi želimo da nam se vrati i da riješi problem ovisnosti, ispričala je Deanina sestra...

VIDEO

Deana Dyce (42) bila je uspješna manekenka koja je živjela luksuznim životom, a danas živi kao beskućnica. Deanu su prikazali u dokumentarnom serijalu '60 dana na ulici' koji prati britanske beskućnike. Serija prati njenu priču kako je od manekenskih pista i filmskih uloga došla na ulicu.

Deanina mlađa sestra, modna dizajnerica Reagan Pia Carra (31) rekla je da je osjetila ljutnju i šok kad je vidjela sestru na televiziji. To ju je potpuno slomilo, piše Mirror. Premda je davno shvatila razmjere sestrine ovisnosti, nije očekivala da će je vidjeti kao beskućnicu u TV emisiji.

- Nikad, u milijun godina, mi ne bi palo na pamet da ću vidjeti sestru u tom stanju - rekla je Carra.

- Teško je vidjeti je tako. Kao da je to ona, ali da je osoba koju smo poznavali davno nestala. Nadam se da je ovo njezin poziv u pomoć Možda se napokon osvijesti i potraži pomoć te očisti od droge. Svi želimo da nam se vrati i da riješi problem ovisnosti. Ali, ne znam hoće li ona to moći - dodala je sestra bivše manekenke.

- Bila je nevjerojatno lijepa. Ljudi su govorili da zrači i da ima ono nešto. Obje smo radile kao manekenke, ali ona je imala sve. Naša majka je bila ovisnica, i to je mene odbilo da ikad probam drogu. Ali, moja sestra je odabrala drugačiji put... - ispričala je Carra.

- Ovisnost je razbila cijelu njenu obitelj. Imala je muža i djecu. Protratila je život. Ne kažem da je loša osoba, samo je u životu napravila mnogo loših odluka. Ovo što ona sad ima nije život, to je preživljavanje. Nadam se da će se odlučiti potražiti pomoć. Svi ćemo je dočekati raširenih ruku - tužno je zaključila Carra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...