Obavijesti

Show

Komentari 226

Kraj braka? Asanović više ne dijeli dom sa svojom suprugom

Kraj braka? Asanović više ne dijeli dom sa svojom suprugom
3

Aljoša je prošle godine pokušao prodati kuću i dvorište u kojem je sa suprugom Katarinom vodio poznati obiteljski restoran. Kuću je napustio zbog, kako doznajemo, nepomirljivih razlika s Katarinom

VIDEO

Da u braku Aljoše Asanovića (51) i supruge Katarine (50) više ne cvjetaju ruže, u Splitu se šuška već nekoliko godina.

Krah braka Aljoše Asanovića? Više ne dijeli dom sa svojom suprugom

Posted by 24sata on 15. kolovoza 2017

Umirovljeni nogometaš, koji proteklih 15 godina radi kao trener, povjerio se bliskim prijateljima da mjesecima ne stanuje u obiteljskom domu u splitskom kvartu Marjan. Obiteljsku je kuću napustio zbog, kako doznajemo, nepomirljivih razlika s Katarinom, s kojom je prohodao u mladosti.

Par se oženio 1988. te su u braku dobili kćer Anamariju (29) i Antonija (25).

Ivo Čagalj/Pixsell

Ipak, kako doznajemo par još nije predao na sud papire za razvod braka, a obitelj se u krizi ujedinila pa ni Asanovićevi nasljednici nisu željeli razgovarati o braku svojih roditelja.

Aljošina je supruga Katarina prošle godine na društvenoj mreži promijenila prezime iz Asanović u djevojačko Marasović te time pokrenula šuškanja kako im je brak u krizi. Supružnici se rijetko pojavljuju u javnosti, no prije nekoliko dana stigli su na otvorenje butika u Splitu njihove mezimice Anamarije, s kojom su se častili uz kamenice i šampanjac. Zajedničkim su dolaskom lani obradovali i cijelu obitelj, kad su pred splitskom bolnicom dočekali Anamariju kad je rodila kćer Zorku, a ni baka ni djed nisu propustili krstitke voljene unuke.

Djeca ih drže na okupu

Bračnu krizu Asanovići nisu željeli komentirati, potvrditi ni demantirati. Kako doznajemo od prijatelja bliskih obitelji, Aljoša i Katarina pokušavaju ostati u korektnim odnosima zbog djece, a kako umirovljeni nogometaš nije uspio prije godinu dana prodati kuću i dvorište, gdje je sa suprugom od 2003. vodio splitski restoran Le Monde, supružnici se još nisu uspjeli i službeno dogovoriti o podjeli imovine.

Aljoša je od početka nogometne karijere vodio miran obiteljski život pa je “vatreni lakat” rijetko tulumario s kolegama te “obijao” noćne klubove. Asanović se volio hvaliti uspjesima svojih kćeri i sina te je prijateljevao sa suigračem Slavenom Bilićem, kojemu je bio i pomoćni trener u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Dok je radio u inozemstvu, trudio se da mu obitelj što češće dolazi u posjet te da je on za sve važnije blagdane i praznike u Splitu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 226
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...