Show

Komentari 129

Kraj braka? Severina i Igor više ni na društvenim mrežama ne glume da su u bliskim odnosima

Kraj braka? Severina i Igor više ni na društvenim mrežama ne glume da su u bliskim odnosima

Već duže vrijeme se šuška o krahu braka supružnika Kojić, a sada su se međusobno i otpratili na Instagramu. Severina ne prati više nikoga, a zadnja službena fotografija s Igorom je od 2. veljače 2020.

Dok bivši srpski golman Igor Kojić (33) uživa s društvom u Kotoru u Crnoj Gori gdje je u noćnom izlasku pjevao i svirao gitaru, pjevačica Severina (49) se častila u restoranu s prijateljicama u Splitu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Fotografkinja Sonja Dvornik pohvalila se tim na društvenim mrežama, a s njima je bio i Severinin menadžer Tomica Petrović.

Već duže vrijeme se šuška o krahu braka supružnika Kojić, a sada su se međusobno i otpratili na Instagramu. Severina ne prati više nikoga, a zadnja službena fotografija s Igorom je od 2. veljače 2020. kada su bili u Rijeci na spektaklu za prijestolnicu kulture.

Igor je pak zapratio 22 ljudi na Instagramu, a sve Severinine fotografije izbrisao.

Bivši sportaš u travnju ove godine viđen je, kažu očevici, u Zagrebu kako iseljava svoje stvari iz zajedničkog stana na Kozjaku. Tada je Severinin PR tim napisao da je stvari iseljavala zapravo njena nećakinja Mia Popović.

Prošle godine u  listopadu slavili su petu godišnjicu vjenčanja u Beogradu. Ni tim se povodom nisu oglasili na društvenim mrežama kao ranijih godina. Nisu se oglasili ni u rujnu, kad im je bila peta godišnjica vjenčanja u Istri.

Posljednji put da su se oglasili na društvenim mrežama bilo je prošlo ljeto u srpnju, kad je Igor slavio rođendan, koji mu je Severina tad čestitala javno. 'Ovom divnom muškom stvorenju sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi', napisala je tad pjevačica.

Najčitaniji članci