Obavijesti

Show

Komentari 41

Kraj romanse: Prekinuli su Kim Kardashian i Pete Davidson

Kraj romanse: Prekinuli su Kim Kardashian i Pete Davidson

Kim i Pete službeno su prohodali u studenom prošle godine. Fanovi su počeli nagađati o njihovoj vezi nakon što su se zajedno vozili na vrtuljku u lunaparku i tamo se držali za ruke, a sve je snimila kamera

I dalje imaju puno ljubavi, ali i poštovanja jedno prema drugome, ali dinamika veze za daljinu i prepuni raspored bilo je previše za održavanje stabilne veze, ispričao je izvor blizak Kim Kardashian (41) i Peteu Davidsonu (28), piše E!Online.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

kim kardashian 00:54

Oni su tako prekinuli svoju vezu nakon devet mjeseci, a sve se dogodilo sredinom ovog tjedna.

- Ostali su samo prijatelji - dodao je izvor koji je objasnio da njen razvod od Kanyea Westa ide u dobrom smjeru te da je par u dobrim odnosima.

Pete već neko vrijeme snima u Australiji film 'Wizards' dok je Kim, osim nekoliko posjeta glumcu i voditelju, bavila se čuvanjem svoje četvero djece.

Kim će sve napraviti za ravan trbuh: 'Ovo boli, ali isplati se'
Kim će sve napraviti za ravan trbuh: 'Ovo boli, ali isplati se'

Kim i Pete službeno su prohodali u studenom prošle godine. Fanovi su počeli nagađati o njihovoj vezi nakon što su se zajedno vozili  na vrtuljku u lunaparku i tamo se držali za ruke, a sve je snimila kamera.

Zajedno su glumili u skečevima na "Saturday Night Liveu", kad je ona bila voditeljica. Tamo su se poljubili maskirani u Aladina i Jasmine, a čini se da je iza profesionalnog poljupca već tad bilo nešto više.

Što to Kim jede za 3000 kuna? 'Pa ovo je za 20 osoba'
Što to Kim jede za 3000 kuna? 'Pa ovo je za 20 osoba'

Kasnije su ih fotoaparati snimili u romantičnim šetnjama, a nakon prvih zajedničkih objava na društvenim mrežama, otkrili su da su zajedno.

Met Gala arrivals in New York City

POGLEDAJTE VIDEO: ROZGA O TREMI