Show

Komentari 42

Kraj romanse: Prekinuli su Kim Kardashian i Pete Davidson

Kraj romanse: Prekinuli su Kim Kardashian i Pete Davidson

Kim i Pete službeno su prohodali u studenom prošle godine. Fanovi su počeli nagađati o njihovoj vezi nakon što su se zajedno vozili na vrtuljku u lunaparku i tamo se držali za ruke, a sve je snimila kamera

I dalje imaju puno ljubavi, ali i poštovanja jedno prema drugome, ali dinamika veze za daljinu i prepuni raspored bilo je previše za održavanje stabilne veze, ispričao je izvor blizak Kim Kardashian (41) i Peteu Davidsonu (28), piše E!Online.

POGLEDAJTE VIDEO:

Oni su tako prekinuli svoju vezu nakon devet mjeseci, a sve se dogodilo sredinom ovog tjedna.

- Ostali su samo prijatelji - dodao je izvor koji je objasnio da njen razvod od Kanyea Westa ide u dobrom smjeru te da je par u dobrim odnosima.

Pete već neko vrijeme snima u Australiji film 'Wizards' dok je Kim, osim nekoliko posjeta glumcu i voditelju, bavila se čuvanjem svoje četvero djece.

Kim i Pete službeno su prohodali u studenom prošle godine. Fanovi su počeli nagađati o njihovoj vezi nakon što su se zajedno vozili  na vrtuljku u lunaparku i tamo se držali za ruke, a sve je snimila kamera.

Zajedno su glumili u skečevima na "Saturday Night Liveu", kad je ona bila voditeljica. Tamo su se poljubili maskirani u Aladina i Jasmine, a čini se da je iza profesionalnog poljupca već tad bilo nešto više.

Kasnije su ih fotoaparati snimili u romantičnim šetnjama, a nakon prvih zajedničkih objava na društvenim mrežama, otkrili su da su zajedno.

POGLEDAJTE VIDEO: ROZGA O TREMI

Najčitaniji članci