Obavijesti

Show

Komentari 4

Kraljevski stručnjaci: 'Harryjevi memoari nisu mogli doći u gore vrijeme, kralj će biti nervozan'

Kraljevski stručnjaci: 'Harryjevi memoari nisu mogli doći u gore vrijeme, kralj će biti nervozan'
8

Sadržaj Harryjeve knjige vjerojatno će se držati u strogoj tajnosti, a pomoćnici palače otkrili su da nijednom članu kraljevske obitelji nije ponuđena prilika da vidi bilo što od toga prije nego što postane javno

VIDEO

Memoari princa Harryja nisu mogli doći u gore vrijeme, upozoravaju kraljevski stručnjaci. Njegova knjiga učinit će kralja Charlesa 'nervoznim' i to baš dok planira krunidbu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Meghan Markle 01:06

Autobiografija princa Harryja od 416 stranica trebala je izaći ranije, ali prema riječima izdavača 'Penguin Random House' bilo je niz izmjena koje su se dogodile u zadnji čas pa će knjiga ipak izaći 10. siječnja sljedeće godine.

Kraljevski stručnjak Richard Fitzwilliams upozorio je da objavljivanje knjige neće pomoći kralju Charlesu III, a ni supruzi Camilli.

Izlaskom memoara najviše je na kocki odnos oca i sina koji je "na tankom ledu" još otkako je Harry uputio ružne riječi Camilli.

- Kralj Charles bit će 'nervozan' zbog sveobuhvatnih memoara princa Harryja - rekli su kraljevski stručnjaci koji tvrde da je kraljevska obitelj uspjela u pokušaju da razvodni njihov sadržaj.

Od Harryja su navodno tražili niz izmjena kako bi bio manje kritičan prema kraljevskoj obitelji.

- Nikad nije bila dobra ideja da Harry, peti u redu za prijestolje, državni savjetnik i sa samo 38 godina, napiše memoare koji će po svojoj prirodi biti vrlo kontroverzni - rekao je Richard Fitzwilliams.

Charles nikako nije dopuštao sinu da vrijeđa Camillu, a on je to ipak radio unatoč njegovoj zabrani. Navodno se nije mogao pomiriti da je na mjesto njegove majke došla druga žena, i to ona koju otac istinski voli.

Memoari princa Harryja sada se mogu naručiti za upola manju cijenu, tri mjeseca prije izlaska
Memoari princa Harryja sada se mogu naručiti za upola manju cijenu, tri mjeseca prije izlaska

Ako knjiga bude kritična prema kraljici supruzi, Charles će zabraniti Harryju dolazak na njegovu krunidbu koja je najavljena na datum rođendana Harryjeva prvog sina Arthura (3).

- Uvijek će biti bitke oko sadržaja. Ali jesu li mogli napraviti značajne izmjene na vrijeme? Da, u modernom svijetu vrlo je lako promijeniti stvari i ispisati ih. Ključno razdoblje za prodaju knjiga je Božić. To će Harry propustiti - istaknuo je Borkowski.

Za novog kralja, koji još uvijek planira svoju krunidbu, ovo nije moglo doći u gore vrijeme, ističu stručnjaci.

- Ako ga Harry prisili da bira, tako što će se u svojoj knjizi okomiti na Camillu, ne sumnjam da će izabrati Camillu - rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji i naglasio kako je Charles vrlo zaštitnički nastrojen prema supruzi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele