Obavijesti

Show

Komentari 19

Kraljica se može odmoriti: Ima mehaničku ruku za mahanje...

Kraljica se može odmoriti: Ima mehaničku ruku za mahanje...
8

Dali su joj napunjenu rukavicu na specijalnoj drvenoj poluzi koja se može pomicati udesno i ulijevo. Mislim da je to bilo drsko, no ona se oduševila, rekla je kraljičina kći, princeza Anne

VIDEO

Prije nekoliko godina kraljica Elizabeta II. (92) dobila je neobičan poklon od australskih studenata kada je posjetila njihovu zemlju, a riječ je o lažnoj ruci, piše američki People. Smiješan dar je otkrila Elizabetina kći, princeza Anne (68) piscu Robertu Hardmanu koji je napisao knjigu 'Kraljica svijeta' po kojoj je snimljen istoimeni dokumentarac. 

REUTERS/PIXSELL

- Dali su joj napunjenu rukavicu na specijalnoj drvenoj poluzi koja se može pomicati udesno i ulijevo. Mislim da je to bilo drsko, no ona se oduševila - ispričala je Anne književniku koji preko 20 godina piše o kraljevskoj obitelji. Dodala je kako se neobični poklon može lako aktivirati 'lakim pokretom svoje prave ruke'. 

Royal visit to the Bank of England

Elizabeta je puno puta posjetila Australiju otkad je postala kraljica 1952., a nije poznato je li ikada zapravo iskoristila lažnu ruku. Hardman naziva šaljivi, studentski poklon 'inspirativnim izumom' i kaže kako ga je Elizabeta vjerojatno odnijela u svoju kuću u škotskom Balmoralu gdje tradicionalno provodi svoja ljeta. 

- To je u njezinoj obitelji omiljeni predmet šala - napisao je književnik. Anne je rekla kako se kraljevski život svodi na puno rukovanja, no je našla način kako se nositi s time. 

Pixsell

- Činjenica je da se ne možete rukovati baš sa svakim, pa nemojte ni početi to raditi. Držim se toga, ali sam primijetila da ostali ne - objasnila je princeza. Za Anne britanski mediji tvrde da je najdrskija i najodvažnija članica kraljevske obitelji. Kažu kako to potvrđuje činjenica da uvijek daje svoje iskreno mišljenje, pa i u dokumentarcu 'Kraljica svijeta'. 

- Poludim kada mi ljudi usmjere fotoaparate i mobitele u lice, a ne vidim im glave čak iza toga. Ili ću ih ignorirati ili ću im reći da spuste te naprave ako me žele nešto pitati - rekla je Anne. Otkrila je i kako je za nju dok je bila dijete trebala ekipa dadilja dok je s obitelji plovila brodom po oceanu. 

- Previše su me uzbuđivali oceanski valovi - prisjetila se. Princezin brat, princ Charles (69) kraljicu naziva 'mamica' u javnosti, ali Anne nikad ne bi tako oslovila njihovu majku. Ona roditelje oslovljava s kraljica i vojvoda. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija