Show

Komentari 0

Kraljica uzvraća udarac: Javit će se naciji prije Harryja i Meghan

Kraljica uzvraća udarac: Javit će se naciji prije Harryja i Meghan

Intervju pod nazivom 'Oprah s Meghan i Harryjem: CBS Primetime Special' zakazan je 7. ožujka za 20 sati, što znači da će se emitirati nekoliko sati nakon kraljičina govora

Kraljica Elizabeta II. (94) će se 7. ožujka obratiti naciji u čast Dana Commonwealtha, dok će isti dan Oprah Winfrey (67) intervjuirati Meghan Markle (39), javlja magazin E!.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kraljičina poruka emitirat će se tijekom posebne emisije pod nazivom 'Proslava Dana Commonwealtha', koja će zamijeniti planirana događanja koja su trebala biti 8. ožujka, a koja su otkazana zbog pandemije korona virusa. 

Kraljica će se pojaviti u unaprijed snimljenoj poruci iz dvorca Windsor, dok će princ Charles (72), princ William (38), Kate Middleton (38) i Sophie te grofica od Wessexa također sudjelovati u događaju.

A tog će dana ujedno biti i prvo obraćanje princa Harryja (36) i njegove supruge Meghan nakon što su priopćili da čekaju svoje drugo dijete. 

Intervju pod nazivom 'Oprah s Meghan i Harryjem: CBS Primetime Special' zakazan je za 20 sati, što znači da će se emitirati nekoliko sati nakon kraljičina govora. 

Cijeli razvoj situacije uslijedio je nakon što su  iz Buckinghamske palače za strane medije 19. veljače potvrdili da se vojvoda i vojvotkinja od Sussexa neće vratiti kao aktivni članovi kraljevske obitelji.

 

 

Najčitaniji članci