Show

Komentari 5

Kraljičin rođak dobio 10 mjeseci zatvora radi seksualnog napada

Kraljičin rođak dobio 10 mjeseci zatvora radi seksualnog napada

Nije mislio da će se ikada dovesti u ovakvu situaciju, ali morao se suočiti s tim i preuzeti odgovornost. Tijekom posljednjih godinu dana Simon je tražio i stručnu pomoć

Simon Bowes-Lyon (34), grof od Strathmorea i Kinghornea i rođak kraljice Elizabete (94), osuđen je na 10 mjeseci zatvora nakon što je priznao kako je seksualno napastovao ženu u kući svojih predaka, piše Mirror

POGLEDAJTE VIDEO:

Priznao je kako je u veljači prošle godine u dvorcu Glamis u Angusu u Škotskoj napao ženu, a prije toga sud je čuo kako se incident dogodio u spavaćoj sobi u tom dvorcu. 

- Jako se sramim svojih postupaka koji su izazvali takvu nevolju. Kada sam shvatio što sam učinio, brzo sam se ispričao dotičnoj ženi. Danas se ponovno ispričavam iz sveg srca. Duboko mi je žao zbog svog ponašanja i tjeskobe koju sam izazvao - rekao je Simon nakon što je priznao krivicu, prenosi Mirror.

- Jasno je da sam u noći incidenta popio previše. Kao netko tko je dobro svjestan štete koju alkohol može prouzročiti, trebao sam to bolje znati. U svakom slučaju, znam da alkohol nije opravdanje za moje ponašanje - dodao je grof. 

Nije mislio da će se ikada dovesti u ovakvu situaciju, ali morao se suočiti s tim i preuzeti odgovornost. Tijekom posljednjih godinu dana Simon je tražio i stručnu pomoć kako bi priznao što je učinio. 

- Moje se isprike odnose prije svega na dotičnu ženu, ali također bih se želio ispričati obitelji, prijateljima i kolegama zbog nevolje koju sam im nanio - zaključio je. 

 

 

 

Najčitaniji članci