Obavijesti

Show

Komentari 31

Krcato na Bundeku: Stublić je oduševio na Chill&Grillu

Krcato na Bundeku: Stublić je oduševio  na Chill&Grillu
12

Dobra klopa, cuga i mjuza bit će imperativ i današnjeg programa. Kulinarske radionice te prezentacije piva zagrijavaju atmosferu uoči svirke benda Mangroovre te sastava NoA & Funkblasters

VIDEO

Dok su u subotu navečer stotine plesale pred binom legendarnog rokera Jure Stublića na zagrebačkom Bundeku, iskusni gurmani i znatiželjni posjetitelji Zagreb Chill&Grill festivala uživali su u specijalitetima bogate gastro ponude.  Tisuće posjetitelja častili su se vrhunskim okusima piva, mesnim delikatesama te nezaboravnim provodom.

Dođite na Bundek - i kuhanje prepustite poznatim chefovima
Dođite na Bundek - i kuhanje prepustite poznatim chefovima

A dobra klopa, cuga i mjuza bit će imperativ i nedjeljnog programa. Kulinarske radionice te prezentacije piva zagrijavaju atmosferu na Zagreb Chill&Grill festivalu uoči svirke benda Mangroove u 18 te sastava NoA & Funkblasters u 20:30 sati. 

Voditelji Iva Šulentić i Daniel Berdais otvorili su festival pripremom sendviča u “Zvijezda servisu za sendviče”, a zadana tema bila je Francuska. Svi sudionici showa imali su zadatak napraviti svoj francuski sendvič, s namirnicama karakterističnima za francusku gastronomiju, poput pljesnivog sira. Sendviče su pripremali Lana Klingor Mihić i učenici 3. razreda Ugostiteljske škole. 

- Svaki sendvič je bez veze bez majoneze. U svakoj trudnoći imala sam drugačije želje, ali u drugoj sam najviše jela kruh, šunku i majonezu - rekla je Lana i dodala da sendviče radi baš svaki dan, a voli im dodati poširano jaje. Otkrila nam je i trik za kuhanje.

- U manju posudicu stavite prozirnu foliju. Unutra lupite jaje, zavežite ju i stavite u vodu. Nema šanse da će se raspasti - objasnila je. Chef Marko Palfi uspio je pripremiti janjetinu u samo  20 minuta i dao nam savjet kako da uvijek ispadne savršeno.

- Ostavite ju pola sata na sobnoj temperaturi, dobro začinite i pecite na roštilju minutu do dvije sa svake strane pa je ostavite pet minuta da odmori prije jela - rekao je chef Palfi.

Na festivalu se predstavila se i craft pivovara Varionica. Davor Simičić, suvlasnik pivovare, istaknuo je da vrijeme kiselih piva tek dolazi. 

Fina klopa i cuga privukla je mnoge - na Zagreb Chill&Grill
Fina klopa i cuga privukla je mnoge - na Zagreb Chill&Grill

U nedjelju nastavljamo još jačim tempom. Sendviče sa Zvijezdinim umacima priprema Darko Kontin, koji se u ‘Dvoboju chefova’ suočava s Mišelom Tokićem, a Show Cooking ima chefica Priska Thuring. Prezentaciju vrhunskih craft piva održava Crafter’s i Pivovara Medvedgrad, a za glazbu su zaduženi DJ Prince, Mangroove i NoA&Funkblasters. U Kids corner posjetitelji se imaju priliku okušati u nagradnoj igri ‘Presađivanje biljaka’ powered by Pevec, kao i nagradnoj utrci tačkama. 

U ponedjeljak na festival stiže poznati chef David Skoko koji sprema brojna gastronomska iznenađenja, a na pozornici će atmosferu zagrijavati Letu štuke. Uz sve to, svaki dan možete uživati u velikom izboru craft piva te u slasnoj ponudi najboljih restorana. 

Organizator festivala je Gastro.hr, a glavni medijski partner 24sata. Generalni pokrovitelj je Podravka, a ostali partneri su Pevec, Jamnica kao službena voda festivala, Tele2, Labud - Kisko i Permetal, Dukat - President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić, Nescafé, Jadransko osiguranje i Toi Toi. Sve o najboljem festivalu klope, cuge i mjuze pročitajte na www.ChillGrill.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'
TEŠKO PALO NATJECATELJIMA

Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'

Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem, rekao je Vojislav kroz suze