Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Krenulo je kalkuliranje: Već razmišljaju tko će u finale...

'Sraz restorana' još nije završio, a natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' već su počeli razmišljati o tome koga će šefovi timova poslati u posljednji kuhoboj ove sezone

Foto: RTL televizija
1 komentara

Natjecatelje večeras očekuje još jedno neizvjesno kuhanje na 321-trgu jer, što se bodova tiče, timovi nikada nisu bili toliko bliži jedno drugome. U novom nastavku showa pred natjecateljima je puno posla - kuhaju jelovnike u tri slijeda prema zanimljivim receptima, a pritom razbijaju glavu o sljedećem kuhoboju. Naime, u ovom okršaju timova šefovi se neće moći osloniti na tablicu s bodovima, već će morati samo donijeti tešku odluku koga pustiti u dvoboj.

'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!' Sjajne 'Stare puce' modernim receptima jurišaju po pobjedu

- Ne znam kako će ovaj put šefice našeg tima izabrati za kuhoboj jer nemamo klasične bodove koji jasno kažu tko je koliko skupio ovaj tjedan. A k tome je i jako uzak izbor, tako da ćemo o tome kad dođe vrijeme. Iako se bojim da će nas poslati u duel jer smo mlađe, a Davorka im je vršnjakinja -  otkriva Barbara te dodaje u šali da će se pokušati umiliti Ružici i Barici - jednim pranjem suđa ili masažom dok se kuha.

Foto: RTL televizija

- Tko bi mogao biti u duelu? Ne znamo još… Oba su para već bili u čak dvaput duelu! Ma, ja kažem da je najbolje igrati par-nepar pa u kuhoboj poslati onaj par koji izgubi… Ili vući šibice! Svejedno, samo neka bude fer… - sa smiješkom progovara Ružica koja šefove tima „Zlatno prase“ taktičarima. Uvjerena je da će Nikolina i Otto u kuhoboj poslati jake suparnike, a slabije ostaviti u timu.

VIDI OVO: Rita Ora otkrila da je biseksualka

'3, 2, 1 - KUHAJ' Tim 'Stare puce' je uzeo prve bodove: Gosti su tražili recept

- Stavili smo se u poziciju – tko bi nas izbacio da je na našem mjestu -  otkriva Nikolina svoju taktiku, a koju opet može uzdrmati današnji rezultat kuhanja jer Josip i Miroslav pripremaju desert, a Loreta i Ivana glavno jelo.

VIDI OVO: Rita Ora otkrila da je biseksualka

Foto: RTL televizija

Naši partneri pišu
Message