Obavijesti

Show

Komentari 5

Krenuo Milijunaš: 'Mudraci su bolji, publika je stalno griješila'

Krenuo Milijunaš: 'Mudraci su bolji, publika je stalno griješila'
5

Džoker 'tri mudraca' koristio se već u nekolicini zemalja svijeta i funkcionira na isti način. Troje istaknutih kvizaša ili natjecatelja koji su se iskazali odličnim rezultatima u samom Milijunašu pomaže natjecatelju

VIDEO

Prošli tjedan emitirano je reprizno izdanje kviza, a u međuvremenu je došlo do popuštanja mjera uvedenih zbog pandemije uzrokovane korona virusom pa je omogućeno snimanje novih epizoda, ali bez publike. Luki, 19-godišnjem maturantu iz Svilaja pokraj Slavonskog Broda publika ne bi ni pomogla jer je taj džoker već iskoristio.

'Kojem je priključku simbol nalik trozupcu, s krugom, kvadratom i trokutom na vrhovima šiljaka? Koje godine nije igrano klasično finale nogometnog SP-a? Tko je pod okriljem noći napustio logor Smail-age i prebjegao Crnogorcima? Brat kojega našeg reprezentativca nastupa za rukometnu reprezentaciju nama susjedne države? Koji nas je književni lik "poveo" na sedmodnevno putovanje?'... Bila su to neka od pitanja u novoj epizodi kviza 'Tko želi biti milijunaš?'. Luka je iskoristio sve džokere i iz studija izašao sa 32.000 kuna. 



Publiku od ovoga četvrtka zamjenjuje džoker 'Tri znalca'. Čine ga trojica natjecatelja koji su u povratničkoj sezoni 'Milijunaša' osvojili po 125 tisuća kuna. Oni su Bruno Robert Kirinić iz Zagreba, Josip Buklijaš iz Vrgorca te Ivan Jurić iz Županje, a nalaze se u studiju. Tražeći upravo tog džokera, natjecatelj se o odgovoru savjetuje s jednim od njih.

Novost je i da igrom 'Najbrži prst' priliku sjesti u vrući stolac nasuprot Tarikovu odsad ima četvero, a ne šest natjecatelja.

- U licenciji kviza postoji nekoliko džokera. Bila je još opcija pitaj voditelja, pitaj pratnju i zamijeni pitanje. Ipak smo se odlučili za džoker tri znalca jer se radi o natjecateljima ovogodišnje sezone Milijunaša koji su osvojili po 125 tisuća kuna. Imali smo mogućnost birati između njih petorice, a prva trojica koju smo nazvali odmah su pristali - rekao je Igor Grković, urednik kviza, Večernjem listu.

Džoker 'tri mudraca' koristio se već u nekolicini zemalja svijeta i funkcionira na isti način. Troje istaknutih kvizaša ili natjecatelja koji su se iskazali odličnim rezultatima u samom Milijunašu pomaže natjecatelju. Vidjeli smo u večerašnjoj epizodi da su se mladići dobro snašli u novoj ulozi, a popularni kviz u novom ruhu bez podrške s tribina te uz sve mjere zaštite koje je propisao Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 'čudno izgleda', pišu vjerni gledatelji na društvenim mrežama.

- Publika je često griješila, ovi su se odmah iskazali - komentirali su. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju