Obavijesti

Show

Komentari 44

Kristina dobila pismo od kuće: 'Ronila' je suze dok ga je čitala

Kristina dobila pismo od kuće: 'Ronila' je suze dok ga je čitala
23

Ovo pismo je najljepši poklon koji sam ikada dobila, nikad neću zaboraviti ovaj trenutak kad sam ga čitala, rekla je Kristina za pismo koje je dobila od sestre

VIDEO

Kristina je priznala da je bila jako tužna poslije plemenskog vijeća. Kako je rekla, razočarala se u jednog dragog prijatelja, a pritom je mislila na Ognjena. On joj je navodno rekao da je napravila nešto što ona nikad ne bi učinila. Tvrdi da je i to razlog zbog kojeg je glasala za njega. S druge strane, Nikola se razočarao u Kristini zato što je htjela glasati za njega.

Cure su zaključile da su Ogija izbacile i bile složne zbog ženske solidarnosti prema Kristini koju je Ogi povrijedio svojom izjavom. 

Umjesto borbe, pleme na 'aukciji'

Svi su dobili lokalne novce - 40 tisuća kolonosa, koje su morali pametno licitirati kako bi dobili stvari koje im je Andrija nudio. Martina je prva pobijedila u licitaciji te dobila sendvič i pomfri. 

Za skriveni predmet licitirale su Ava i Aleks, koja je i pobijedila. Uzela je pismo koje će joj dati prednost u sljedećoj borbi za imunitet. Andrija joj je naglasio da pismo ne smije otvoriti prije same borbe, kao ni pokazati ga drugima.

Ava je dobila špagete. 

Sebastian je kupio žvakaču gumu, no Andrija mu je ponudio zamjenu. 

Martina kupila 'totalno tuširanje', Maja Lena palačinke

Kristina je kupila poruku u kojoj je pisalo da nekome iz plemena može uzeti sve novce. Uzela ih je Avi pa je licitirala s njom za poruku koja je Kristini bitna. Riječ je o pismu od doma.  Martina je licitirala za 'totalno uređivanje' - pred svima se tuširala u odjeći, depilirala i prala zube. 

Sebastian je kupio 'potragu za tajnim imunitetom' i tako oduzeo drugima pravo na to. 

Posljednja licitacija bila je pismo od kuće. Kristina je odmah uložila sve novce i dobila svoje pismo, no Andrija joj je u zamjenu za njezino pismo ponudio da svi ostali članovi plemena mogu pročitati svoja pisma. Pisma se nije odrekla pa ga je u suzama pred svima čitala,  a plakale su i Aleks i Maja Lena kad su nju vidjele. 

- Ovo pismo je najljepši poklon koji sam ikada dobila, nikad neću zaboraviti ovaj trenutak kad sam ga čitala - rekla je Kristina o pismu koje joj je poslala njezina sestra Nataša. 

 - Kike, naše kćerke su najbolji dio nas. Tako sam ponosna što sam ja tvoja sestra - dio je pisma koje je Kristina dobila od sestre. Svi su imali prilike čuti što piše u pismu, a nitko nije skrivao da su ih dirnule riječi koje su napisane pa su svi zaplakali, čak i muški dio plemena. 

Ognjen razočaran djevojkama

Jelena je još u šoku zbog izbacivanja Ogija  u Survivoru, dok je Cigi zadovoljan odlukom djevojaka.

Ognjen je razočaran u djevojke plemena Sibu. Objasnio je  kako su se Kristina i Nikola posvađali, a on im je bio posrednik i mirio ih. Nije mu jasno zašto su lagale da im je Ogi divan i zaštitnik, a onda su ga izbacile. 

Žare je  u pismo o plemenskom savjetu odlučio dodati dio za Jelenu i tako se našaliti, jer mu je, kaže, dosadno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao