Obavijesti

Show

Komentari 85

Kristina Mandarina iznenadila starim fotografijama: 'Prije tri godine imala sam 78 kilograma'

Kristina Mandarina iznenadila starim fotografijama: 'Prije tri godine imala sam 78 kilograma'
7

Objavom fotografija od prije nekoliko godina na kojima je potpuno neprepoznatljiva, Mandarina je mnoge zapanjila, ali i nasmijala. Tada je, kako kaže, imala puno više kilograma, no okrenula se zdravijem životu

Kristina Penava (22), najpoznatija prodavačica voća i povrća na ovim prostorima, poznata još i kao Kristina Mandarina, na svom je Instagramu otkrila kako je izgledala kada je imala višak kilograma. Time je odlučila obilježiti trenutak kada se je odlučila posvetiti zdravijem načinu života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Kristina Mandarina objavila sliku u toplesu 01:06

Na fotografiji iz 2018. Kristina je potpuno neprepoznatljiva. Imala je dugu plave kosu, a obline je prekrila je plavom jaknicom koji je zavezala oko struka.

- Bucmasta ja, 2018. godina, 78 kilograma - napisala je u opisu fotografije.

Mandarina je potom objavila i fotografiju na kojoj pozira u crnoj majici i uskoj traper mini suknji. Uz nju je istaknula kako je upravo tada kad je fotografija snimljena doživjela prijelomni trenutak u svojem životu.

- Dan kada sam se odlučila baviti zdravijim životom i prehranom, 2018. godina, 78 kilograma - napisala je u opisu objave, no nije istaknula koliko teži u posljednje vrijeme. 

Iz njezinih starih fotografija vidljivo je da nije samo izgubila na težini, već je i povećala grudi.