Obavijesti

Show

Komentari 23

Kristina oštro o Tomislavu: 'Za njega treba puno strpljenja i ljubavi. Ja mu to ne mogu dati'

Kristina oštro o Tomislavu: 'Za njega treba puno strpljenja i ljubavi. Ja mu to ne mogu dati'
5

Ja mislim da je ona ušla u ovo jer je mislila da će pronaći ljubav. Objavila je rat muškarcima, komentirao je Tomislav Kristinin otresit i težak odnos

VIDEO

U 'Braku na prvu' sada je faza eksperimenta u kojoj parovi žive zajedno i upoznaju međusobne svakodnevne navike, a novi bračni par Ivona i Kristijan tek su uplovili u bračnu luku pa su još suzdržani jedno prema drugome.

- Dokazao sam da je mogu nositi u fizičkom smislu, a sada moram pokazati da mogu i u psihičkom - rekao je Kristijan, ali Ivona i nije bila previše impresionirana time.

Na pitanje o sudbini, složni su: može ispast ljubav, ali i prijateljstvo, a sve ovisi najviše o njima. Jutro poslije vjenčanja odlučili su se zajedno okupati u bazenu.

Kristijan dobio nadimak 'Viking iz Tučepa', njegova tužna priča mnoge je gledatelje rasplakala
Kristijan dobio nadimak 'Viking iz Tučepa', njegova tužna priča mnoge je gledatelje rasplakala

- Bilo mi je malo neugodno. Ne zbog toga što on ima dobro tijelo pa si mislim kako ja nemam, nego zbog tog fizičkog kontakta - rekla je Ivona i dodala:  Mislim da je i on bio pod tremom.

- U ovakvim trenucima dok se ne poznajemo, bolje je pričat o nekim glupostima, dok se oboje ne opustimo - rekao je Kristijan.

Par koji ima puno problema je Tomislav i Kristina.

- Za njega treba puno strpljenja i ljubavi, ali ja ne znam da li takva žena postoji. Ja to ne mogu. Ja ću radije biti sama nego se patiiti. Za mene je ovo mučenje - rekla je Kristina i dodala je : Imam dojam da mrzi sve žene i da su sve iste, to je moj dojam o njemu.

- Ja mislim da je ona ušla u ovo jer je mislila da će pronaći ljubav. Objavila je rat muškarcima - rekao je Tomislav koji se pripremao za dan ispunjen fizičkim aktivnostima.

Erni i Edinu u goste je došla ekspertica Sanela Kovačević Nelly kako bi im pomogla riješiti probleme u vezi i vidjeti kako se snalaze u zajedničkom životu.

- Mi smo navikli biti sami, ja volim šutjeti ujutro kada se probudim, a on me stalno ispituje da li nešto nije u redu - ispričala je. Edin teško može procijeniti kada nešto nije u redu.

- On treba neki znak kada bi znao da nešto nije u redu i kada se taj trud isplati - rekla je Sanela.

Erna je otkrila kako se osjeća klaustrofobično zbog Edina, koji je stišće i guši jer joj stalno poklanja pažnju. Ekspertica im je savjetovala da smanje ideale, da budu što jesu te da uživaju u fazi upoznavanja. 'Mislila sam da sam spremna na brak, ali kako se eksperiment više razvija, izgleda više nisam spremna', rekla je mlada Bosanka. 

Andrea je odvela Mislava u udrugu za skrb o napuštenim životinjama Noina arka u Dumovcu.

- Dovela sam ga u azil da vidim kako će reagirati na sve te pse, htjela sam vidjeti njegovu malo emotivniju stranu - rekla je Andrea kojoj su psi najdraže životinje. Mislav također voli životinje i bio je sretan što ga je Andrea ondje dovela. 'Mislim da će Mislav biti kul tata', rekla je njegova supruga. 

Gordana i Bernard te Kristina i Tomislav išli su u Escape Room, a u igri se najboljom pokazala Kristina, koja je bila pomalo razočarana kako se Bernard snašao.

- Kao tim nismo funkcionirali najbolje, bilo je to sve zbrda-zdola - komentirao je Bernard, a Tomislav je primijetio koliko se Kristina potrudila, što mu se jako svidjelo. 'Volio bih da takva bude svaki dan', rekao je. Kad su poslije sjeli na piće, Gordana je prigovorila Kristini kako je stalno negativna, a Tomislavu je bilo drago zbog toga. Ipak, glavna tema na kavi bio je odnos Sanele i Jasmina.

Jasmin se vratio u stan dok je Sanela pripremala večeru koju je potom on završio. 'Lassie se vraća kući', rekao je čim je ušao i nasmijao Sanelu da bi joj kasnije priznao kako želi vratiti njezino povjerenje.

- Nemam nikakva očekivanja, pustit ću neka ide dan po dan i graditi taj odnos - rekla je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin