Show

Komentari 8

Kristina Šalinović objavila da je trudna, a nedavno se i zaručila: 'Mali čovječe, čekamo te dugo'

Kristina Šalinović objavila da je trudna, a nedavno se i zaručila: 'Mali čovječe, čekamo te dugo'

U dugačkoj objavi na Instagramu, Kristina se pohvalila da čeka prinovu, ali i obavijestila svoje cijenjene mušterije da neko vrijeme prestaje s radom kao frizerka

Bivša hrvatska manekenka Kristina Šalinović (31) na svom Instagram profilu objavila je kako s zaručnikom, tatooo majstorom Enricom Miglioratijem, čeka prvo dijete.

Naime, Kristina već duže vrijeme ima adresu u Milanu, a vijest o zarukama podijelila je početkom prošlog mjeseca.

U dugačkoj objavi na Instagramu, Kristina se pohvalila da čeka prinovu, ali i obavijestila svoje cijenjene mušterije da neko vrijeme prestaje s radom kao frizerka. 

- Zdravo mali čovječe! Čekamo te već jako dugo. Ne možemo dočekati da te upoznamo. Ovu objavu dugo sam odgađala, jer nisam znala što bih napisala. Onda sam se dosjetila - apsolutno ništa! Jer želimo da bude naša stvar. Stoga, dragi klijenti, ovo je kraj. Došla sam vas informirati da je došlo naše vrijeme rastanka, barem na godinu dana. Uzet ću pauzu od svega što podrazumijeva moj posao, ali ako vam treba preporuka za nekoga tko će brinuti o vašoj kosi, pomoći ću vam s tim! - poručila je Šalinović.

Kristina u Milanu živi već nekoliko godina, a svoju vezu čuva daleko od očiju javnosti, to će napraviti izgleda i s trudnoćom.

- Ne dijelim toliko našu priču .. samo kad je naša godišnjica ili rođendan. U posljednjih 6 godina prošli smo kroz sve .. a u posljednje vrijeme zaglavili smo u kući zajedno tri mjeseca .. i postoji nova izreka - par koji se nije rastao tijekom karantene ostaje zajedno cijeli život !! (Ili nešto slično .. ) I istina je, povezali smo se na novoj razini i otkrili smo više jedno o drugome. I nakon svih ovih sranja u kojima smo bili i kroz koja prolazimo i kroz koja ćemo prolaziti ja i dalje želim kroz to prolaziti s njim. Napokon shvaćam tu duboku i smislenu ljubav ... Čistom i pravom ljubavlju u svom životu možete SVE ostvariti - napisala je Kristina jednom prilikom.

No, ono o čemu manekenka često progovara su teške teme poput borbe s depresijom i anksioznosti. 

- Prvi lockdown me nokautirao, ali u ovome aktualnom ću ja pobijediti - kazala je Šalinović u studenom prošle godine i dodala: 

- S jačim mindsetom u glavi spremna sam se boriti s depresijom i anksioznošću s većim osmijehom i punijim srcem. Borim se naoružana ljubavlju i čistom glavom. Pobijedit ćemo i ovu bitku. Osmijeh po osmijeh, korak po korak i dugim minutama u meditaciji.

Svojim pratiteljima ranije je poslala i poruku ohrabrenja te podijelila savjete svoje majke: 

- Mislim da ima dosta ljudi koji su u istom sr**u kao ja. I onima kojima je još teže. A i onima kojima je lakše. Ali, kako mi je rekla moja divna majčica danas: 'Živi sadašnji trenutak!'. Najveći broj problema koji trenutno zaokupljuju tvoj um ne tiču se današnjeg dana - uzela si ih iz sutrašnjeg'. Kad mi je to rekla, smirilo mi se i tijelo, i srce, i duša, i um...

Najčitaniji članci