Obavijesti

Show

Komentari 118

Kristina stiže u 'Farmu': Ne bih pristala na seks pred kamerama

Kristina stiže u 'Farmu': Ne bih pristala na seks pred kamerama
14

Bit ću svoja, ne bojim se rada niti malo, čak ni građevinskih, a ne znam još hoću li se stići šminkati ujutro, rekla nam je Kristina Mandarina uoči ulaska u ‘Farmu’

VIDEO

Estetskih operacija Kristina Mandarina (22), prezimena Penava, nimalo se ne srami, kako nam je rekla. Nedavno je poželjela mačkasti pogled. Kirurg joj je to omogućio. Tako sređena, osvježena, povišenih obrva i blago ukošenih oči, spremna je da nenadano u petak uđe u “Farmu” i pomuti planove ukućanima.

POGLEDAJTE VIDEO: Godinu dana slave Kristine Mandarine

Pokretanje videa...

Godinu dana slave Kristine mandarine 01:14

- Prije ‘Farme’ nisam bila ni na kakvom posebnom uljepšavanju. Smatram da u ‘Farmu’ treba ući svoj i prirodan - kaže nam Kristina Mandarina. Ne zna hoće li se stići ujutro šminkati te da ni nema neke potrebe za tim. Pristala je, dodaje, na ulazak u ‘Farmu’ jer želi steći nova radna iskustva, nova znanja te upoznati nove ljude. Vjeruje kako će ovo biti izrazito vrijedno iskustvo za nju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Rada se ne bojim niti malo i dat ću sve od sebe u svakom zadatku. Nijedan zadatak koji ćemo trebati obaviti, bilo da je to briga o životinjama, kuhanje za veliku zajednicu, čak i građevinski radovi, neće mi predstavljati problem - govori. A hoće li pristajati na kompromise ili se svađati, diplomatski Kristina Mandarina kaže:

- Spremna sam na kompromis jer je to situacija gdje smatram da se svi moramo prilagoditi jedni drugima. Puno je tu različitih ljudi i karaktera i smatram da čovjek u ovakvom showu ne može opstati kao jedinka, nego se mora znati prilagoditi drugima i pronaći zajednički jezik kako bi svi zajedno funkcionirali.

Kristina opet pod nožem? Bez šminke i filtera, ali s flasterima
Kristina opet pod nožem? Bez šminke i filtera, ali s flasterima

Kod nje, ističe, nema taktiziranja:

- Bit ću svoja i bez glume, tako da ću prema svima biti iskrena i otvorena.

Najviše će joj nedostajati dečko i i glazba, priznaje.

- Voljela bih ostati što dulje, ne zbog pobjede i novčane nagrade nego zbog toga što želim što više pridonijeti zajednici, snalaziti se u novoj okolini i zadacima, testirati svoje granice i uvjerenja i uživati s ostalim farmerima - priča nam. A što ako se “zalomi” pa zaljubi u nekog iz kuće.

- Ne bih se nikad mogla spetljati s nekim u kući - odrješita je Kristina Mandarina, koja ne bi pristala ni na igrice pod plahtama pred kamerama:

- Protivim se seksu pred kamerama. Nećete mene gledati u tom filmu, imam dečka kojem najviše vjerujem i nikad ga ne bih povrijedila na takav način. A i sama si to nikad ne bih dopustila.

Uz Kristinu farmere će u petak, 16. listopada iznenaditi još i Josip Šečić, Andrijana Lukanec, duo Bruno Cmrk i Dubravko Čačija te Zoran Mikulandra sa svojim ljubimcem, veprom Petrunjelom.

Duo Dubravko i Bruno u 'Farmu' ulaze kao par, a javnosti su poznatiji kao Krešo i Roki. Oni su prije svega zabavljači.

- Po cijele dane bavimo se humorom - kažu. Na originalan način sinkroniziraju smiješne videoklipove. Dubravko je svestran lik. Po struci je upravni referent, dobitnik nagrade za najboljeg amaterskog glumca, radijski voditelj i glumac u reklamama. Bavi se seoskim turizmom, vinogradarstvom, poljoprivredom. Bruno je autor stranica Moto 55 i Krešo snimaj. banci. Najviše voli raditi kao stand up komičar i voditelj evenata i koncerata. S Dubravkom je vodio doček nogometaša na glavom zagrebačkom trgu. Vidjet ćemo hoće li im i dalje biti smiješno kad će dobiti razne zadatke na farmi.

Rođena u njemačkom Wipperfürthu, gdje je živjela do šeste godine, 44-godišnja Andrijana živi u mjestu Jalkovec pokraj Varaždina i radi kao njegovateljica starijih i nemoćnih osoba. Za sebe kaže da je marljiva, vedra, spretna i okretna u kuhinji, ali i impulzivna. Zastrašuju je, kaže, agresivni ljudi, a odbijaju uobraženi. U slobodno vrijeme voli čitati ljubavne romane, pjevati i kuhati.

Riječki 30-godišnji slastičar Josip veseli se ulasku u "Farmu" jer, ističe, ima znanja o stočarstvu i ratarstvu, natjecateljskog je duha i u odličnoj fizičkoj spremi. Trenutačno je nezaposlen te pomaže roditeljima oko poslova na selu. Za sebe kaže da je emotivac, ali
i naivan u ljubavi - iza njega su dva razvoda braka s istom osobom.

- Mi kao novi farmeri možemo preuzeti vođenje farme - složili su se. Farmeri ni ne slute što ih čeka, hoće li se šokirati ili staloženo prihvatiti dolazak novih farmera, vidjet ćemo u petak u areni.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KRISTINOM MANDARINOM: 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'