Obavijesti

Show

Komentari 43

Krivi potez: Napustili su hit serije i odmah pali u zaborav

Krivi potez: Napustili su hit serije i odmah pali u zaborav
4

Neki su glumci donijeli kontroverzne odluke te odlučili naspustiti TV serije koje su ih proslavile, u nadi da će popularnost prenijeti na velika platno. Nažalost, to se gotovo nikada ne događa

VIDEO

David Caruso (60) utjelovio je detektiva Johna Kellyja u hit seriji 'Njujorški plavci'. Iako je serije potrajala više od deset godina, Caruso ju je odlučio napustiti godinu dana nakon početka prikazivanja, 1994. David je tada pokušao ostvariti karijeru u filmovima, no bez uspjeha. 

Svoju slavu na malim ekranima, Caruso je vratio ulogom u seriji 'CSI: Miami', gdje je utjelovio Horatia Cainea. 

Rob Lowe (51) donio je lošu odluku kada je napustio popularnu seriju 'Zapadno krilo', nakon samo tri sezone prikazivanja. Razlog je, objasnio je, jer su njegovu ulogu 'smanjili' te su mu, navodno, davali i manji honorar nego ostalim glumcima. 

Nakon toga, Lowe je godinama igrao manje uloge u filmovima, a danas se polako vraća na male ekrane. Jedna od uloga koja mu je vratila simpatije publike je ona u seriji 'Parks and Recreations'. 

Katherine Heigl (37) glumila je u čak šest sezona hit seriji 'Uvod u anatomiju', gdje je utjelovila liječnicu Izzie Stevens. Unatoč velikoj popularnosti serije, glumica nikada nije krila svoje nezadovoljstvo scenarijem i likom Izzie. Čak je 2008. godine odbila primiti nominaciju za Emmy, uz objašnjenje da njen lik to nije zaslužio. 

Upravo zbog toga producenti su je izbacili iz serije, a nakon toga počele su i glasine da je bila nesnosna na setu. 

Glumica je tada provela neko vrijeme na velikom platnu, no bez zapamćenih uspjeha, nakon čega su uslijedile godine stagnacije. 2014. dobila je ulogu u seriji 'State of Affairs' koja je otkazana nakon jedne sezone zbog loše gledanosti. 

 

Dan Stevens (33) postao je poznato lice zahvaljujući seriji 'Downton Abbey' u kojoj je tri sezone glumio Mathewa Crawleyja. Dan je seriju odlučio napustiti 2012. kako bi ganjao uloge u, kako je sam rekao, napetim američkim trilerima. To mu se ostvarilo dvije godine kasnije, kada je dobio glavnu ulogu u trileru 'The Guest'. No, osim tog filma, njegova karijera bila je na 'mrtvoj točci'. Ipak, Stevens je uspio dobiti ulogu zvijeri u novoj verziji klasične bajke 'Ljepotice i zvijer'. Ljepoticu će utjeloviti Emma Watson. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Vanna kao član hrvatskog žirija: 'Glasali smo po svojoj savjesti, uopće nije fer što me osuđujete'
EUROSONG 2024.

Vanna kao član hrvatskog žirija: 'Glasali smo po svojoj savjesti, uopće nije fer što me osuđujete'

Osim Vanne, u stručnom žiriju za Eurosong bili su: Srđan Sekulović Skansi, Dino Jelusić, Mihovil Šoštarić Lockroom, Gina Victoria Damjanović

Predstavnica Grčke šokirala je time koliko ima godina
MARINA SATTI

Predstavnica Grčke šokirala je time koliko ima godina

Marina Satti je u finalu, sa svojom pjesmom 'Zari', završila na 11. mjestu
VIDEO Pogledajte doček Nemi: Jedan im u zračnoj luci dobacio 'heeej', ispred ih čekali fanovi
U ZÜRICHU

VIDEO Pogledajte doček Nemi: Jedan im u zračnoj luci dobacio 'heeej', ispred ih čekali fanovi

Društvenim mrežama počeo se širiti video na kojemu se vidi doček švicarskih predstavnika. Tamo je prikazano samo nekoliko ljudi. Ipak, to nije bila stvarnost jer su se brojni okupili kako bi pozdravili Nema