Obavijesti

Show

Komentari 9

Kriza u vezi: 'Ne smije spavati s dečkom, puknut će joj šavovi'

Kriza u vezi: 'Ne smije spavati s dečkom, puknut će joj šavovi'
5

Njezina koža je jako osjetljiva i šavovi lako mogu puknuti. Želi se zabaviti s Charlesom, ali se trenutačno ponaša kao 'stara gospođa', opisuju strani mediji kroz koje muke prolazi Katie otkako se ponovno operirala

Starleta Katie Price (42) ima problema u vezi s mlađahnim dečkom Charlesom Druryjem. Par prolazi kroz krizno razdoblje jer Katie ne može imati spolne odnose zbog plastične operacije koju je nedavno napravila, piše The Sun

Starleta opet šokira: Cijela je u zavojima, smanjila je i grudi...
Starleta opet šokira: Cijela je u zavojima, smanjila je i grudi...

- Njezina koža je jako osjetljiva i šavovi lako mogu puknuti. Želi se zabaviti s Charlesom, ali se trenutačno ponaša kao 'stara gospođa' jer se brine da će šavovi popucati - rekao je izvor za strane medije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Katie u potpunom kolapsu nakon posljednje plastične operacije. Kako je sama rekla, ne može se ni pogledati u ogledalo koliko sama sebi loše izgleda. 

- Kad ide na fotografiranja moli profesionalne fotografe da urede njezine šavove i ožiljke. Istovremeno ju frustrira što toliko dugo zacjeljuju rane - kaže izvor. 

Starleta je nedavno smanjila grudi te je išla na podizanje lica i očiju. Šokirala je tad javnost videom na kojem je puna zavoja koji joj prekrivaju rane. 

- Tako sam uzbuđena. Napokon ću moći nositi odjeću u kojoj se ne osjećam debelom zbog velikih grudi - ponosna je Katie. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'FASHION BUZZ':

Pokretanje videa ...

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?