Obavijesti

Show

Komentari 52

Kroz njezin krevet je prošao 41 muškarac i jedna vatrena žena

Kroz njezin krevet je prošao 41 muškarac i jedna vatrena žena
8

Riješite kviz i saznajte koja ste od ove četiri urbane seksipilne junakinje. Jeste li romantična Charlotte, samouvjerena Carrie, vatrena Samantha ili cinična Miranda?

VIDEO

Obožavatelji serije Seks i grad ovih dana se s nostalgijom prisjećaju prvih epizoda od kojih je prošlo punih dvadeset godina. Vatreni fanovi su izbrojili sve seksualne susrete u seriji.

Tako su, na primjer, u tijeku serije glavne protagonistice spavale s 94 muškarca... i jednom ženom. Koketna Samantha je spavala s dvostruko više muškaraca nego druge djevojke. Kroz njezin je krevet prošao 41 muškarac (i jedna žena).

Samantha je seksualna predatorica koja muškarce vidi kao seksualne objekte. No, i ona se na kraju smiri. Miranda je u seriji spavala sa sedamnaest muškaraca. Cinična pravnica ne vjeruje muškarcima i obožava usputni seks, a nikad neće glumiti orgazam.

Carrie i Charlotte su imale po 18 seksualnih partnera. Charlotte je vječni optimist i romantičar. Sramežljiva sama za sebe, ali ne i za eksperimentiranje u krevetu. Carrie je samouvjerena u svakom pogledu. Ne voli muškarce koji ne znaju što rade i ne može živjeti bez kemije.

Kako biste doznale jeste li Samantha, Carrie, Miranda ili Charlotte donosimo vam zabavni kviz koji otkriva vaš 'seks i grad' karakter.

 

 

Charlotte: Vječni idealist i optimist kada je riječ o vezama. U srce ste pomalo staromodni, što znači da se pridržavate svih društvenih pravila i normi, no vaš dečko ili partner nikad se ne bi mogao požaliti kako nije znao što dobiva.

Carrie: Želite intenzivnu ljubav, strast i romantiku, no ponekad ne vjerujete svojim instinktima. Možda zbog loših iskustava u prošlosti. Muškarci često ne mogu odgonetnuti jeste li zainteresirani ili ne. Stoga vas mogu doživljavati kao izazov.

Samantha: Vi ste žena koja voli biti glavna - u svakoj situaciji. Znate što hoćete i to beskompromisno tražite. Veza vam nije prioritet, ali ne zato što za nju niste sposobni, već zato što se osjećate dovoljno samopouzdanima da trenutačno tražite zabavu.

Miranda: Vrlo ste uporni i naporno radite na tome da izgradite svoj život. Iako se ponekad možete doimati ciničnima, još vjerujete u poštenje i iskrenost. Međutim, zbog toga se često razočarate kada muškarci ne ispune vaša očekivanja.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje
Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju