Show

Komentari 14

Krštenje sina slavio u hotelu, a sviračima 'bacao' po 100 eura

Krštenje sina slavio u hotelu, a sviračima 'bacao' po 100 eura

Na ceremoniju krštenja uz Darka, Marinu i malenog Alekseja stigli su samo kumovi. Na zabavu koja je uslijedila u jednom hotelu došlo je više od 200 uzvanika

Pjevač Darko Lazić (28) i njegova zaručnica Marina Gagić (20) organizirali su glamuroznu proslavu povodom krštenja njihovog sina Alekseja u jednom hotelu u Rumi. Ceremonija krštenja bila je u Crkvi Svete Petke na Kalemegdanu, a par je kasnio sat i pol. 

Do ulaza crkve dovezli su se u Lazićevom Porscheu, a Marina je za ovu priliku odjenula bijelo odijelo, dok je Darko odabrao opušteniju varijantu pa je odjenuo hlače, košulju, sako i elegenatne tenisice.

Na ceremoniji su uz njih bili prisutni samo kumovi, a na zabavu je potom stiglo više od 200 uzvanika: članovi obitelji, prijatelji i Lazićevi kolege s kojima je privatno dobar. 

Darkova kći Lorena, koju je dobio u braku s pjevačicom Anom Sević (34), nije došla na slavlje, a Darko je za srpske medije otkrio kako za to nije dobio odobrenje od Ane, jer se boji korona virusa i velikih okupljanja. 

- Lorena nije bila s nama, pitao sam Anu da je pusti, ali ona je još u 'fazi korone'. Poštujem to, ali će moja kći zato doći kod nas doma - objasnio je folker. 

Kada su Darko i Marina stigli u hotel, promijenili su svoje odjevne kombinacije. Ulaz u hotel ukrasili su balonima, a pažnju je privukla torta koja je bila na više katova. Na zabavi se na ražnju okretao vol, a Lazić je bio vidno raspoložen. On i Marina otplesali su romantični ples. Osim toga, pjevač nije štedio pa je svirače častio novčanicama od 100 eura. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

Najčitaniji članci