Obavijesti

Show

Komentari 57

Kuća do kuće: Ivan Zak živi kraj roditelja jer ne zna kuhati

Kuća do kuće: Ivan Zak živi kraj roditelja jer ne zna kuhati
4

KAKO SAM USPIO Ivan Zak je jedan od najtraženijih izvođača, a prvi album dosegao je srebrnu nakladu. Obožavateljice ga opsjedaju brojnim porukama

VIDEO

Čim sam kao klinac u filmu ‘La Bamba’ vidio Louja Diamonda Phillipsa s gitarom znao sam što želim biti. Zaljubio sam se u glazbu sa šest godina, rekao je Ivan Zak (35).

S albumom “Bolja od najbolje” osvojio je srebrnu ploču, a za novi, koji treba izaći sredinom listopada, kaže da će biti još bolji.

- Bilo je i koncerata na kojima nije bilo mnogo ljudi te kad ih je malo uopće znalo tko sam i da nešto pjevam - rekao je Zak koji je u djetinjstvu pohodio lokalne festivale i kod kuće redovito donosio nagrade. Prekretnica u karijeri bila mu je 2010. godina kad je snimio duet s Nedom Ukraden.

- Odmah mi je dala potporu. To mi je tada mnogo značilo. Bio sam poduzetnik imao sam diskoteku, ali to sam radio samo zbog glazbe - rekao je.

Vezan je za roditelje pa u Jastrebarskom žive kuća do kuće. Pjevač je svaki dan kod njih na ručku jer zna napraviti samo jaja na oko. U kući radi i vlastiti glazbeni studio. Sve pjesme napisao je u dnevnom boravku, a za “Bolju od najbolje“ trebale su mu samo tri minute. Iako dobiva brojne poruke i pisma obožavateljica, koje mu na pozornicu bacaju grudnjake, pjevač kaže da još nije spreman za obitelj. Nikako ne bi volio biti s glazbenicom.

- Suprotnosti se privlače - kaže Zak, kojemu je velika strast brza vožnja. Ima dva Audija, a volio bi kupiti i BMW sedmicu.

Opametio se nakon što je imao dvije prometne nesreće

Prije nekoliko mjeseci pjevač je vozio autoputom te je naletio na lokvu vode. Toliko ga je, kaže, zanijelo da se izvrtio, a onda i udario u ogradu. Tih nekoliko sekundi strave trajale su mu kao vječnost.

- Tu nesreću sam vidio kao svoje ponovno rođenje - rekao je Ivan Zak koji je prije tri godine također razbio luksuzni automobil vozeći po kiši. Sad je, kaže, puno oprezniji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...