Show

Komentari 0

Kuća Šabana Šaulića je oronula: 'Sramota, sve smrdi od smeća'

Kuća Šabana Šaulića je oronula: 'Sramota, sve smrdi od smeća'

Dok je Šaban bio živ, povremeno je obilazio svoj dom u kojem godinama nitko ne živi, ali se u njemu nije dugo zadržavao. Redovito je plaćao ljude koji su kuću u Šapcu održavali

U veljači će biti dvije godine otkako je tragično preminuo 'kralj narodne glazbe', Šaban Šaulić. U njegovu obiteljsku kuću u Šapcu, koju je sagradio prije nekoliko desetljeća, već dugo nitko nije ulazio te 'zjapi' prazna. Njegov rođak Husan Dudić, za srpske medije je rekao kako je ta kuća potpuno oronula. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Djeluje zapušteno, nitko ne živi u njoj. Nedavno sam bio u gradu i šokirao sam se kada sam vidio da su kontejnere za smeće postavili tik uz kuću. Od toliko ulice da kontejneri smrde ispred Šabanove kuće - ispričao je Husan za magazin Star pa dodao:

- Nema smisla. Toliko sam bio ljut i bijesan da sam odmah otišao u općinu i podnio zahtjev da uklone smeće. Sramota da tu stoji. Dolaze turisti kako bi vidjeli gdje je kralj narodne glazbe živio, a sve smrdi. 

Husan je naposljetku uspio u naumu te su kontejneri za smeće premješteni na drugo mjesto. Dok je Šaban bio živ, povremeno je obilazio svoj dom u kojem godinama nitko ne živi, ali se u njemu nije dugo zadržavao.

Međutim, uvijek je bio posebno vezan za to mjesto i redovito je plaćao ljude koji su održavali kuću i pazili na nju. 

 

Najčitaniji članci