Obavijesti

Show

Komentari 0

Kulinarske sposobnosti pokazat će stjuardesa i učitelj klavira...

Kulinarske sposobnosti pokazat će stjuardesa i učitelj klavira...
6

Ovaj tjedan u 'Večeri za 5 na selu' za nagradu se bore Lukrecia, Tomislav, Ivan, Jelena i Snježana. Petero novih kandidata pokazat će svoje kulinarske sposobnosti

VIDEO

U novom tjednu 'Večere za 5 na selu' kuhat će kandidati iz Samobora i okolice, a petero novih natjecatelja već polako zavrće rukave u želji da pokažu kakvi su domaćini i gosti. Osim ponosa što će večera jednog biti proglašena najboljom, dodatna je motivacija vrijedna nagrada.

POGLEDAJTE VIDEO: Splitska vampirica u 'Večeri za 5 na selu'

Pokretanje videa...

Olja Einfalt 01:14

Lukrecia Kramarić 

Lukrecia je po zanimanju stjuardesa, živjela je i radila u Dubaiju, no trenutno je nezaposlena. Dolazi iz Samobora, ima 27 godina i u slobodno se vrijeme voli baviti jogom i rolanjem. Najčešće priprema slastice, posebno veganske kolače premda nije veganka te najviše voli tajlandsku kuhinju. Kaže kako je njezino posebno umijeće kombiniranje začina i da njezino kuhanje nema mane. Dobro reagira na kritike, a kad dođe nekome na večeru, važan joj je cjelokupan dojam, a ne samo hrana. U emisiju se prijavila kako bi pokazala svoje kulinarske sposobnosti iako u šali kaže da joj je omiljena hrana - sendvič.

Ivan Škreblin

Ivan ima 40 godina, dolazi iz Zagreba i po zanimanju je koncertni pijanist te učitelj klavira. Unatoč činjenici da dnevno provodi i do deset sati svirajući klavir, uvijek pronađe vremena za brigu o obitelji i kuha za njih svaki dan. Kaže kako će pri ocjenjivanju u 'Večeri za 5 na selu' obraćati pozornost samo na hranu, a ne na prezentaciju ili karakter kandidata. U show se prijavio zato što jako voli kuhati, preferira mediteransku kuhinju, a iskreno priznaje kako se nada pobjedi. Zanimljivo je i da ne koristi kupovne začine, nego ih sam pravi. 

Jelena Barač

Jelena je 35-godišnja pjevačica i performerica koja dolazi iz mjesta Pavučnjak. Premda je pjevanje njezina velika strast, jako je zanima i kuhanje, a u show se prijavila zbog izazova, druženja te kako bi promovirala svoje pjesme. Preferira tradicionalnu kontinentalnu kuhinju, a za večerom će joj, uz hranu, biti važni atmosfera i dekoracija. Kaže kako priprema tjestenine, gulaše, juhe, a najviše voli jela s mljevenim mesom. Za sebe kaže da je jako društvena, otvorena voli dobru zabavu pa je, osim promocije, i to bio jedan od razloga prijave u 'Večeru za 5 na selu'.

Tomislav Kosar

Prodavač Tomislav dolazi iz Svete Nedelje, ima 27 godina, a gledatelji su ga upoznali u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'. Član je crkvenog zbora, smatra se dobrim kuharem zato što uživa pripremajući razna jela, a posebno džemove. Preferira talijansku i tradicionalnu kuhinju, ponosi se i svojom malom farmom, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se zato što voli avanture. Za sebe kaže da je veseo, komunikativan i uvijek spreman za akciju, a svojom manom u kuhanju smatra to što uvijek skuha previše hrane. 

Snježana Rešetar

Snježana ima 60 godina, umirovljeni je tekstilni tehničar i dolazi iz mjesta Svetonedeljski Breg. Voli društvo i jedva čeka dočekati ostale kandidate u svom domu. Snježana je prava umjetnička duša - ona je pjesnikinja i voli ukrašavati svakodnevne predmete pretvarajući ih u mala umjetnička djela, a nekad je svirala i gitaru i bila prava rokerica. Prilično je ponosna na svoje kuhanje i preferira mediteransku kuhinju, a izrazito voli peći kolače od čega izdvaja samoborske kremšnite. Nema ništa protiv konstruktivne kritike, ali samo od nekoga tko o kuhanju zna više od nje. 

POGLEDAJTE 2. EPIZODU 'FIRME':


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane