Show

Komentari 1

Kurbaša zamijenio sapunice kazališnim daskama i povukao se iz medija: 'Postoje prioriteti'

Kurbaša zamijenio sapunice kazališnim daskama i povukao se iz medija: 'Postoje prioriteti'

Glumac u zadnje vrijeme radi velik broj autorskih projekata, pa uz glumu u kazalištu je često dramaturg, režiser i producent. Robert se proslavio u mnogim domaćim serijama, a danas se više okrenuo obiteljskom životu

Glumac Robert Kurbaša (44) gledateljima je najpoznatiji po svojim ulogama u serijama 'Urota' i 'Ne daj se Nina', dok ga se danas može najčešće vidjeti na kazališnim daskama. Više nije samo glumac, već u autorskim projektima često ima i druge uloge.

- Gluma je moj posao i moja strast, iako u posljednje vrijeme radim isključivo autorske predstave pa sam često dramaturg, režiser, producent i sve što zatreba - ispričao je Robert za Story. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon mnogobrojnih uloga u serijama, glumac se više okrenuo obiteljskom životu, pa puno manje vremena provodi pred fotoreporterima.

- Nisam se ja nikada povukao od medija iako moram priznati da manje pohodim društvena događanja jer jednostavno postoje prioriteti. Kristina nikada nije bila osoba kojoj je to imponiralo ili smetalo. Naša veza je puno dublja od toga - objasnio je.

Vjera je veliki dio Robertovog života, a jednom je prilikom izrađivao i krunice. Smatra da je potrebno razvijati empatiju u ovom društvu koje je autodestruktivno u svojoj egocentričnosti, te da se i sam konstantno trudi biti bolji čovjek.

- Krunice sam radio u suradnji s umjetničkom organizacijom Elkana i napravili smo svega stotinu primjeraka. Ponosan sam na to jer su krunice jako lijepe i unikatne.

U duhu vjere i blagdana, okitit će jelku s djecom koja se Božiću jako vesele.

-  Još malo pa će doći i jelka, a treba nešto staviti i ispod nje. To su sve lijepi običaji i djeca se tome jako raduju. No pri tome dosta razgovaramo o njihovim željama i potrebama i nastojimo im objasniti duh Božića koji zapravo nema veze s današnjim pretjeranim konzumerizmom - zaključio je Robert.

POGLEDAJTE NOVI KEREKESH SHOW: AUDICIJA ZA BAKU MRAZ

Najčitaniji članci