Show

Komentari 11

Kylie Jenner je dečku čestitala rođendan velikim billboardom

Kylie Jenner je dečku čestitala rođendan velikim billboardom

Kylie je još jednom 'podigla prašinu' na društvenim mrežama. Dečku je čestitala rođendan ogromnim billboardom, a fotografija koja se pojavila na Twitteru izazvala je različite reakcije

Svi imaju svoj način čestitanja rođendana dečku ili djevojci, a najmlađa članica klana Kardashian-Jenner svakako je pokazala da je originalna. Kyle (21) je partneru Travisu Scottu (27) odlučila posvetiti čitav billboard na kojem je fotografija nje i njihove kćerke Stormi (1). 

Reper za nekoliko dana slavi 28. rođendan, no na Twitteru se već pojavila fotografija billboarda kojim mu najmlađa samoostvarena milijarderka prema Forbesu unaprijed čestita. Kako pišu strani mediji, billboard je smješten na uglu jednog od najprometnijih raskrižja u Zapadnom Hollywoodu.

Otkako je fotografija 'osvanula' na društvenim mrežama, podijelila je mišljenja. Neki njezinu gestu smatraju slatkom, dok drugi smatraju da je ipak pretjerala.

- 'Novac nikada nije mogao kupiti ukus. Uostalom, gdje je Travis na slici koja je njemu posvećena? Opet se sve vrti oko Kyle i njenog ega', 'Ovo je tako ocrtano i čini me ljutitom. Svijet umire, a novac se troši na je*eni billboard. Ne mogu podnijeti ovu djevojku' - neki su od komentara na internetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

TRAGIČNA SMRT PRINCEZE DIANE: Za njom su tugovali svi, ali on je najteže prihvatio da je više nema