Show

Komentari 7

Kylie Jenner je ponovno trudna: S Travisom će dobiti drugu bebu

Kylie Jenner je ponovno trudna: S Travisom će dobiti drugu bebu

O trudnoći Kylie Jenner šuška se već neko vrijeme a sada su vijest objavili brojni strani mediji. Kylie nedugo nakon rođenja prve kćeri Stormi otkrila da se nada da će ona i Travis Scott uskoro proširiti obitelj

Najmlađa članica Kardashian-Jenner klana Kylie Jenner (23) i reper Travis Scott (29) dobili su prvu kćer Stormi prije tri godine. Sada je influencerica ponovno trudna, potvrdilo je nekoliko izvora za E! News

POGLEDAJTE VIDEO:

O drugoj trudnoći popularne influencerice šuška se već neko vrijeme a sada je vijest objavilo nekoliko stranih medija. Kylie i Travis su nedugo nakon Storminog rođenja počeli pričati o tome kako bi voljeli  proširiti obitelj.

- Kylie vrlo često govori o drugom djetetu. Voljela bi imati još jedno dijete s Travisom. Osjeća se kao da joj je doista suđeno da bude majka. - ispričao je 2019. izvor blizak paru za E! News. Međutim, planovi su im se promijenili te su iste godine prekinuli vezu.

- Travis i ja smo u odličnim odnosima, trenutno se fokusiramo samo na Stormi. Naše prijateljstvo i naša kći su prioritet - izjavila je Jenner tom prilikom.

Iako su nakratko krenuli svatko svojim putem, ostali su prijatelji te su odgajali kći zajedno. S vremenom su se ipak odlučili obnoviti vezu i sada su ponovno par.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE TU LUD?!':