Show

Komentari 16

Kylie promijenila imidž: 'To je kad se popišaš na svoju kosu'

Kylie promijenila imidž: 'To je kad se popišaš na svoju kosu'

Novu je godinu Kylie započela s novom bojom kose. Na društvenim mrežama objavila je fotografije na kojima pozira s novom frizurom. Kako bi bila modno usklađena, Kylie je odabrala i žutu torbicu

Manekenka Kylie Jenner (22) voli eksperimentirati s bojama za kosu. Od crnke do plavuše pa ledeno plave i ružičaste boje kose opet se vraćala na sigurno i svaki put se ponovno obojila u crno. Naviknuti smo na Kyliene perike u svim mogućim bojama i dužinama, ali žutu boju na njoj još nismo imali prilike vidjeti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Novu je godinu Kylie tako započela s novom bojom kose. Na društvenim mrežama objavila je fotografije na kojima pozira s novom frizurom. Kao bi bila modno usklađena, Kylie je odabrala i žutu torbicu koja je u skladu s bojom kose. 

Promjenom je oduševila svoje pratitelje na Instagramu koji su joj u komentarima poručili kako joj nova boja kose dobro stoji.

'Super izgledaš, čak i sa žutom kosom' - jedan je od komentara. Međutim, neki se nisu s tim složili.

'Ajme, razbio bi se mobitel upravo od gledanja ovog', 'Bogatstvo čini ljude glupim', 'Kad se popišaš na svoju kosu' - neki su od negativnih komentara. 

Kylie je nedavno podijelila vruće kadrove s dočeka Nove godine. Objavila ih je nakon što je morala obrisati objavu kojom je pratiteljima čestitala Novu godinu jer su je optužili za kulturnu aproprijaciju. Riječ je bila o fotografiji na kojoj milijarderka ima plave pletenice, zbog čega su je neki optužili da vrijeđa crnačku kulturu.

Fotografi, braća Luca i Alessandro Morelli objasnili su da je look zapravo inspiriran pjevačicom Gwen Stefani i njenim spotom s Mobyjem iz 2000. godine, no Kylie, čini se, ipak nije htjela više riskirati pa je objavu povukla.

Prije ulaska u Novu godinu objavila je fotografiju u kojoj pozira samo u donjem rublju. Dobila je pozitivnih komentara, ali između ostalog i negativnih.

- I dalje ne razumijem kako te prati 157 milijuna ljudi  - pisali su joj pratitelji te se našalili kako je Kylie objavila fotografiju kakvu još dosad nisu vidjeli. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci