Obavijesti

Show

Komentari 5

Lackovići se vratili u Hamburg: Nikolina otvorila Muzej iluzija

Lackovići se vratili u Hamburg: Nikolina otvorila Muzej iluzija
7

Proces od nastanka ideje do realizacije, iskreno, nije trajao predugo, negdje od veljače. Vrlo lako sam pronašla prostor, a imala sam sreću jer se nalazi na dobroj lokaciji, rekla je rukometaševa supruga

VIDEO

Rukometaš Blaženko Lacković (37) sa suprugom Nikolinom (34) te sinom Lukom (8) i kćeri Ikom Mariom (4) živi u Njemačkoj. Supružnici su prvi put došli u Hamburg prije deset godina kada je Lacković potpisao za HSV, a prošle godine su dobili priliku se vratiti tamo jer je sportaš ponovno odjenuo dres staroga kluba. 

- Jako smo se veselili što smo dobili mogućnost vratiti se u Hamburg. Ipak je to grad u kojem smo zasnovali obitelj. Luka i Ika Marie jako su zadovoljni, a i mi - ispričala je rukometaševa supruga za Story. Dodaje kako je Hamburg lijep grad i pruža puno mogućnosti, a imaju i prijatelje tamo.

Obitelj Lacković se smjestila blizu centra grada, a često se vide i s kumovima, rukometašem Domagojem Duvnjakom (30) i njegovom djevojkom Lucijom

Lackovićeva djeca su tamo nastavila školovanje i odlično se snalaze u novoj sredini. 

- Luka ide u njemačku školu, a Ika Marie u njemački vrtić. Jezik govore perfektno. Ipak su rođeni u Hamburgu, a tu se govori izrazito književan njemački jezik. Nije im bilo teško naučiti - objašnjava Nikolina. 

Zagrepčanka je nedavno i pokrenula vlastiti posao u Njemačkoj. U centru Hamburga je otvorila popularni Muzej iluzija koji je s radom počeo prošlog mjeseca. 

- Ideja se rodila u Zagrebu i vrlo brzo smo je počeli realizirati. Proces od nastanka ideje do realizacije, iskreno, nije trajao predugo, negdje od veljače. Vrlo lako sam pronašla prostor, a imala sam sreću jer se nalazi na dobroj lokaciji - rekla je Nikolina te dodala kako je muzej blizu glavnog kolodvora, trga i drugih znamenitosti. 

- Iza mene je puno uloženog rada i truda, ali isplatilo se i jako sam zadovoljna - izjavila je Nikolina koja, kako kaže, zaista uživa i posao je usko vezan uz ono što je studirala. 

Lackovićeva supruga magistrirala je na Ekonomskom fakultetu, a mnogu ju nazivaju jednom od najbolje odjevenih Hrvatica. 

- Nisam pokrenula posao vezan za modu. Moda je strast koju pretačem u hobi. I dalje pišem za hrvatski modni časopis tako da nisam potpuno izvan toga, a angažirana sam i u Njemačkoj - rekla je. 

Blaženko je Nikolinu zaprosio na Eiffelovu tornju u Parizu te su već 11 godina u braku, a kako ona kaže, obitelj ne planira zauvijek živjeti u Hamburgu. 

- Koliko ćemo dugo tu živjeti, još ne mogu reći s velikom sigurnosti. No svakako se vraćamo u Lijepu Našu, još bliže našim obiteljima i prijateljima. Naravno, oni nam uvijek nedostaju - rekla je Nikolina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin