Obavijesti

Show

Lačni Franz u povijesnom pohodu na Zagreb

Lačni Franz u povijesnom pohodu na Zagreb
15

Sutra Zoran Predin i njegov nikad mlađi i nikad žešći bend penju se na krov MSU-a i planiraju taj dio grada decibelima držati budnim cijelu večer

Ljeto u muzeju suvremene umjetnosti rokerski žestoko nastavlja držati Zagreb na nogama i već sutra stiže nam, nakon četvrt stoljeća postojanja , nikad mlađi Lačni Franz .

Koncert u subotu 27. lipnja u 21 sat Zoran Predin je u nekoliko navrata najavljivao krilaticom: “ Mladost nije boja kose, nego stanje duha! Originalnost i hrabrost uvijek su u modi! ” Svojom novom postavom benda Predin je toliko zadovoljan da kaže da je napokon pronašao glazbenike koji su u stanju Lačni Franz vratiti rokerskim novovalnim korijenima.  To potvrđuje i nedavno objavljena obrada stare otrovne laganice benda Jebiveter , koja se u najnovijoj verziji zove Jebiveter junior , te sada uz gitare i grmljavinu bubnja i basa zvuči žestoko koliko to rock pjesma uopće može biti. Predin i Lačni Franz na krov MSU-a penju se čvrsto riješeni taj dio grada decibelima držati budnim cijelu večer.

Nakon Kawasaki3P-a i Majki, prošle subote Ljetom u MSU protutnjalo je Zabranjeno pušenje . Sejo Sexon i njegova ekipa pred kišom su se sklonili na plato u prizemlju, gdje su svojim ultrasima predstavili svoju cijelu karijeru – od Šekija on the road again i Zenice bluesa , preko Yuga 45 do Tri kile, tri godine – potrošivši pritom zvučnicima, pojačalima i reflektorima ogromne količine električne energije.

Ljeto u MSU 2015. uz Jadransko i ove godine pokazuje se kao mjesto susreta kulture, klasične i rokerske, moderne urbane civilizacije i publike izraslih na tradiciji 80-ih. Stoga za ovu subotu nitko nije pozvaniji za nastupiti nego što je to Lačni Franz .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ulaznica stoji 79 kuna za koncerte Zorana Predina i Lačnog Franza 27. lipnja , Edu Maajku 4. srpnja i Električni Orgazam 18. srpnja . Jedino će ulaznica za vječni Laibach , 11. srpnja , koštati 99 kuna zbog dodatnog programa koji će bend predstaviti Zagrebu. Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio i na blagajni MSU-a .

Ulaznica na dan koncerta, kao i svake subote, vrijedi i za kino projekciju u Art kinu Metropolis, ove subote s još jednim hitom koji upravo skuplja svjetske nagrade, francuskom romantičnom komedijom Ruka u ruci .

Osim za koncert i kino, ulaznica od 11 do 22 sata na dan koncerta vrijedi i za izložbu o umjetničkoj školi s početka 20. stoljeća Bauhaus i o velikanima iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH koji su u njoj stasali.

Prošlogodišnje Ljeto u MSU uz Jadransko privuklo je 10.000 posjetitelja , a ove ne sumnjamo da će ih privući još i više. Ljeto u MSU 2015. osigurava Jadransko osiguranje i podržava TZ Grada Zagreba . Osvježenje osigurava Beck’s - vrhunsko njemačko pivo br. 1 u svijetu! Svih tjedana Ljeta u MSU-u tu će živjeti i Mr Jack , jer „Jack lives here, živjeli i vi!“ Plešite slobodno, uživajte odgovorno, a tu je Eko Taxi s 10% nižim cijenama za sve goste navedenih programa.

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Alan izvrijeđao Danijelu: 'Imaš toliko celulita da ne stane u šleper! Zašto? Pokvarena si!'
DRAMA U 'BRAKU NA PRVU'

Alan izvrijeđao Danijelu: 'Imaš toliko celulita da ne stane u šleper! Zašto? Pokvarena si!'

Danijela i Alan od stručnjaka iz showa 'Brak na prvu' dobili su zadatak poredati životne vrijednosti te su se zbog toga posvađali