Show

Komentari 0

Lady Gaga će imati koncert potpore liječnicima: 'Boli me...'

Lady Gaga će imati koncert potpore liječnicima: 'Boli me...'

Uz pjevačicu će na udaljenim lokacijama nastupiti Stevie Wonder, Elton John, Paul McCartney, Billie Eilish, Alanis Morissette, John Legend), Billie Joe,  Andrea Bocelli, Eddie Vedder i Chris Martin

Pjevačica Lady Gaga odlučila odati priznanje zdravstvenim radnicima koji riskiraju zdravlje u borbi protiv koronavirusa, ali i podizati svijest o pandemiji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Stoga je organizirala koncert "One World" za 18. travanj, a u njemu će sudjelovati brojne zvijezde. Njenu ideju su podržali Svjetska zdravstvena organizacija i udruženje "Global Citizen", koje se bori protiv siromaštva.

Uz pjevačicu će na udaljenim lokacijama nastupiti Stevie Wonder, Elton John, Paul McCartney, Billie Eilish, Alanis Morissette, John Legend, Billie Joe iz grupe "Green Day", Andrea Bocelli, Eddie Vedder iz "Pearl Jama" i Chris Martin iz "Coldplaya".

Koncert će moći gledati cijeli svijet, a uživo će ga prenositi vodeće američke televizije CBS, ABC i NBC. Vodit će ga popularni voditelji Stephen Colbert, Jimmy Kimmel i Jimmy Fallon.

Prijenos će biti i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu. Događaj je najveće virtualno muzičko okupljanje otkako je pandemija zaustavila koncertne turneje i potaknula brojne zvijezde da iz svog doma organiziraju nastupe za fanove.

- Srce mi je puno boli i topline za doktore i sestre koji spavaju u automobilima kako bi bili sigurni da neće zaraziti svoje porodice. Mi vam se divimo - istaknula je Gaga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci