Obavijesti

Show

Komentari 2

Lady GaGa napokon priznala: 'Zaručena sam za svog agenta'

Lady GaGa napokon priznala: 'Zaručena sam za svog agenta'
6

Pjevačica je na eventu časopisa Elle progovorila o objektivizaciji žena u Hollywoodu, seksualnom zlostavljanju i duševnoj boli. Zamolila je žene da prekinu šutnju i 'podignu' svoj glas

VIDEO

Nakon što je zaludila svijet svojom ulogom u filmu 'Zvijezda je rođena', američka pjevačica Lady GaGa (32) u ponedjeljak je na eventu časopisa Elle potvrdila svoje zaruke s agentom Christianom Carinom (49).

- Hvala svima onima koje volim. Hvala mojem menadžeru Bobbyju, mojem zaručniku Christianu... Oni su ti koji svakoga dana brinu za mene. I na tome im hvala - rekla je GaGa.

Ovime je pjevačka zvijezda napokon potvrdila nagađanja o zarukama, koja su počela još prošle godine. Progovorila je o tome kako se ona u Hollywoodu 'osjeća kao fetus' te da se na žene još uvijek gleda kao na objekt. 

 

After party😘💕❤️ #ladygaga #christiancarino

Objavu dijeli Gaga and Christian 🔥🥀 (@christiangaga_love)

- Prije ovog eventa, probavala sam haljinu za haljinom, korzet za korzetom, jedne štikle pa druge, odjeću raznih materijala i najljepše svile na svijetu. Bit ću iskrena, postalo mi je muka. Upitala sam se što to doista znači biti žena u Hollywoodu. Nismo mi samo objekti koji zabavljaju ovu industriju - poručila je.

Pjevačica je zatim pričala o seksualnom zlostavljanju, duševnoj boli i zamolila je žene diljem svijeta da 'podignu' svoj glas jer se on mora čuti. 

- Kao osoba koja je preživjela seksualni napad u industriji poput ove, kao žena koja još uvijek nije dovoljno hrabra da kaže njegovo ime, kao žena koja živi s kroničnom boli, kao žena kojoj je još kao mladoj uvjetovano da sluša ono što su joj muškarci govorili da mora raditi, danas sam odlučila da želim donijeti ženama snagu natrag. Zato danas nosim hlače - ispričala je GaGa koja za taj event odabrala predimenzionalno Marc Jacobs odijelo. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael