Obavijesti

Show

Komentari 1

Lamar Odom: 'Plakao sam tek tri godine nakon sinove smrti'

Lamar Odom: 'Plakao sam tek tri godine nakon sinove smrti'
7

Jayden je umro od sindroma iznenadne dojenačke smrti. To nam jednostavno nije imalo smisla. Kako je naše dijete moglo umrijeti u krevetiću? To ne može biti stvarno, napisao je

VIDEO

Bivši suprug Khloé Kardashian (35), košarkaš Lamar Odom (40), napisao je memoare pod nazivom 'Darkness to Light' u kojima je otkrio 'hrpu' pojedinosti iz privatnog života. Osvrnuo se i na svoju najveću bol kada je njegov sin Jayden preminuo svega pola godine nakon rođenja, piše Mirror

Kardashian

Košarkaš je priznao da je zaplakao tek tri godine poslije tragedije, a ispričao je što se točno dogodilo tog kobnog dana, 29. lipnja 2006., kada je njegova tadašnja supruga Liza Morales (40) ušla u sobu da provjeri njihova sina.

Tada je vidjela da beba leži na trbuhu, što joj je bilo čudno, ali izgledalo je kao da je sinu bilo udobno pa ga nije htjela uznemirivati te je otišla i pridružila se svojoj majci u kuhinji. No čim ju je majka pitala kako je Jayden, Liza je počela paničariti i potrčala je u njegovu sobu.

USA - 2018 Kid

- Lice mu je bilo tamnoplavo, nije disao. Liza je histerično vrisnula te je žustro zvala 911. Hitna pomoć i vatrogasno vozilo došli su u roku od nekoliko minuta te su odveli bebu u bolnicu - napisao je Lamar koji je u to vrijeme bio na Manhattanu i Liza ga je zvala da mu kaže da se Jaydenu nešto dogodilo.

Odmah se odjenuo i zaputio prema bolnici. Ušao je u privatnu sobu bolnice, gdje je Liza bila zamotana u deku. Ubrzo im je liječnica rekla da je njihov sin preminuo jer je nastupila smrt u kolijevci.

'Imao sam 16 godina kada sam prvi put zakoračio u bordel...'
'Imao sam 16 godina kada sam prvi put zakoračio u bordel...'

- Petnaest minuta nakon što sam stigao tamo, liječnica je ušla u sobu i uhvatila Lizinu ruku. U njezinim očima su bile suze. Rekla je: 'Žao mi je, kao majka i ja sam doživjela smrt u kolijevci' - napisao je košarkaš.

Istaknuo je kako do tada nije ni znao što je to.

- 'Smrt u kolijevci', to mi je bio prvi put da čujem za taj izraz. Dakle, Jayden je umro od sindroma iznenadne dojenačke smrti. To nam jednostavno nije imalo smisla. Kako je naše dijete moglo umrijeti u krevetiću? To ne može biti stvarno. Bio sam zapanjen, ukočen, gotovo bez osjećaja, nisam se mogao micati - ispričao je.

Dodao je kako u tom trenutku nije plakao.

- Kao ni sljedećeg dana. Tri godine nisam plakao za Jaydenom. Mislio sam da ako budem plakao, to će biti stvarno. Nisam plakao da bi on mogao živjeti - zaključio je Lamar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...