Obavijesti

Show

Komentari 13

Lana bi htjela biti Huljić, Mateo Josipa Lisac, a Žanamari Seve

Lana bi htjela biti Huljić, Mateo Josipa Lisac, a Žanamari Seve
1

NOVA SEZONA Natjecatelji su spremni za show ‘Tvoje lice zvuči poznato’ koji će se od jeseni emitirati na Novoj TV. Majstor transformacije Mario Petreković angažiran je kao dramski trener

VIDEO

Voljela bih se vidjeti u showu s 30 kilograma viška. Ćelava ili dlakava, svejedno, samo da je neobično i drugačije, kaže Lana Jurčević (31) o svom sudjelovanju u jesenskoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Lana bi voljela postati Tonči Huljić koji u zadnje vrijeme nastupa s bendom Madre Badessa, reper Edo Maajka ili kralj estrade Mate Mišo Kovač.

U poznate domaće i svjetske glazbene zvijezde prerušit će se i Žanamari Perčić (34).

- Ovaj show mi je najzabavniji baš zbog radikalnih transformacija. Trener nam je Mario Petreković, pa sam sigurna da će nam biti zabavno - rekla je Žanamari. Iako nema ništa protiv toga da uskoči u likove muških kolega, Makaranku bi najviše obradovalo da može postati Severina. 

Zezao bi starijeg brata

U prvoj sezoni Tonyja Cetinskog imitirala je Andrea Andrassy. Ove godine taj bi zadatak mogao dopasti njegovom bratu Mateu (42).

- Bit će zanimljivo ako ću se pretvoriti u svog starijeg brata. Samo će mi morati napraviti protetiku, smije se Matteo Cetinski. Omiljeni Tonyjev imidž mu je onaj iz sredine ‘80-ih.

- Volim se prerušiti u njega kad je ‘furao’ dugu kosu s kovrčama. Već godinama ga imitiram na feštama i ljudi me hvale na račun toga. Ipak, puno sam bolji u skidanju Josipe Lisac pa se ne bih bunio ni da moram utrljati ljubičastu boju u kosu kako bih bio što sličniji našoj divi - rekao je dizajner interijera koji se prije dvadesetak godina proslavio hitom 'Arrivederci signorina'. 

Avanture pred ogledalom

Malu tremu pred mikrofonom imat će glumica Ana Maras Harmander (34). Raduje se avanturama pred ogledalom jer, tvrdi, kao i većina žena voli se vidjeti u neviđenim izdanjima. Stoga joj znojenje, bol, sati šminkanja i sjedenja s viklerima na glavi neće teško pasti.

Vikleri i znojenje

- Bila bih najsretnija da postanem Thomson. On mi je fascinantan. A mislim da ću u takvim izdanjima dobro nasmijati roditelje, babe, djedove i prijatelje - rekla je glumica. Njezin suprug John nagovorio ju je da prihvati ponudu produkcije jer su ga se dojmili nastupi Anine kolegice iz kazališta Maje Posavec u prošloj sezoni.

Nagovorila ju mama

- Kad bih nastup u ‘Tvoje lice zvuči poznato’ mogla posvetiti mužu na bini bih zasjala kao kultna Abba - šali se Ana. Glumicu Hanu Hegedušić (40) u avanturu promjene izgleda u tjednom ritmu pogurnula je mama, Ksenija Erker. Ona će joj biti savjetnica i tijekom showa pomagati oko brige za kćer Petru (13) i sina Jurišu (11).

- Najveći izazov bio bi mi skinuti Zoricu Kondžu i zapjevati Singin’ rock and roll, ali bih uživala i u ulozi Lize Minelli - kaže glumica varaždinskog HNK.

Filip Dizdar (27), mlađi brat pjevačice Natali Dizdar boji se samo jedne transformacije.

- Jedina zvijezda koju ne želim imitirati ni pod koju cijenu je moja sestra. Ne bih uspio, pored svih profesionalaca u šminki i garderobi, izgledati upola dobro kao ona - šali se Filip. Kad bi mogao birati u čijoj će se koži naći pred publikom i žirijem showa njegov odabir svakako je kralj zabave Jasmin Stavros. - On ima četiri karakteristična plesna pokreta koje bih s lakoćom svladao, a upravo u nastupu leži Stavrosova uvjerljivost – kaže Dizdar.

Mario Petreković napredovao do dramskog trenera

Svi se još sjećaju uvjerljivih nastupa Maria Petrekovića (44) prerušenog u Mrleta iz ‘Leta 3’, Alku Vuicu ili Tinu Turner. U showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ angažirali su ga kao dramskog trenera.

Slaven Berić

Repera Fil Tilena zovu i hrvatskim Eminemom.

Žanamari Perčić

Pjevačica je ovih dana zapalila Instagram golišavim fotografijama.

Hana Hegedušić

Kći Petra i sin Juriša vesele se maminom nastupu u showu.

Ana Maras Harmander

Na sudjelovanje u showu nagovorio ju je muž John.

Filip Dizdar

Htio bi imitirati splitskog pjevača Jasmina Stavrosa.

Matteo Cetinski

Volio bi imitirati svog starijeg brata Tonyja.

Damir Kedžo

2015. je operirao vilicu, a sad se raduje nastupima.

Lana Jurčević

Htjela bi u showu postati ćelava pjevačica.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao