Show

Komentari 6

Lana Jurčević u seksi izdanju poručila fanovima: 'Izvucite motivaciju otkud god znate...'

Lana Jurčević u seksi izdanju poručila fanovima: 'Izvucite motivaciju otkud god znate...'

Punim baterije i vraćam se, nadam se u boljoj verziji sebe, a to isto želim i vama, jer svi previše težimo opipljivim, da ne kažem materijalnim stvarima, a najmanje se bavimo sobom iznutra i da napredujemo u smjeru u kojem bi najviše trebali

Prave blagdanske čestitke nema bez fotografije, a Lana Jurčević (37) je sa svojom oduševila pratitelje. Srebrna šljokastu haljinu popunila je zanosim oblinama i najavila kratki post od društvenih mreža.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Želim vam sve naj za blagdane, za Božić i Novu godinu… stvarno su bile lude zadnje dvije, ali idemo u novu 2022 jači u svakom pogledu jer: Hej! What doesn’t kill you - makes you stronger! - započela je Lana svoju čestitku i poručila pratiteljima da izvuku 'motivaciju i snagu otkud god znaju i umiju'.

- Ja idem u svoj mini post od društvenih mreža… punim baterije i vraćam se, nadam se u boljoj verziji sebe, a to isto želim i vama - poručuje Lana.

- Svi previše težimo opipljivim, da ne kažem materijalnim stvarima (ne mislim na novac nužno), a najmanje se bavimo sobom iznutra i da napredujemo u smjeru u kojem bi najviše trebali - zaključila je pjevačica.

''Prezgodna si", "Želim tebe ispod bora", "Jesi lijepa, ajme", "Seksi Lana" -  samo su neki od komentara.

Najčitaniji članci