Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
54 komentara

Lazukić od Nataše traži da mu vrati novce za dva soka i pitu...

Srpski IT stručnjak navodi kako je potrošio oko 36 kuna na dva soka od cijeđene naranče, oko 106 kuna za dvije pizze, oko pet kuna za grčku pitu i oko 11 kuna za Coca-Colu Zero

Foto: Instagram
54 komentara

Srpski IT stručnjak Luka Lazukić (37) sudskim putem traži da mu pjevačica Nataša Bekvalac (37) vrati svaki 'dinar' koji je potrošio dok su bili zajedno. 

- Luka je iz njemu poznatih razloga čuvao svaki račun, čak i za sitnice poput cestarine do Novog Sada. Zamislite, uz tužbu je predao račun na kojem piše da je on platio sok od cijeđene naranče, orahe, pitu, gazirani sok, jogurt i pizzu za obitelj, rekao je izvor za srpski tabloid Kurir.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Pjevačica Bekvalac razvodi se IT stručnjaka koji ju je, kako tvrdi, pretukao prošlog mjeseca. Prema optužnici, Lazukić je 14. travnja ujutro Bekvalac u njezinom stanu nanio lakše tjelesne ozljede. Nakon što je pjevačica tražila od muža natrag svoj auto, Lazukić je podigao tužbu protiv nje i želi da mu mu vrati sav novac koji je potrošio dok su bili zajedno. Ta svota se 'penje' do 20 milijuna dinara (oko milijuna kuna i 250 tisuća). 

Uz tužbu za razvod Lazukić je priložio brojne račune koje skupio tijekom njihove veze i braka, čije je slike objavio Kurir. Tvrdi da je uložio novac u njezino imanje s kućom u Čeneju, renoviranje stana u Beograda i njihovo vjenčanje na Ibizi. Želi i povrat novca koji je potrošio na njihove ručkove i pića u restoranima te za to traži oko šest tisuća dinara (oko 375 kuna).

Foto: Zoran Ilić

IT stručnjak navodi kako je potrošio 580 dinara (oko 36 kuna) na dva soka od cijeđene naranče, 500 dinara (oko 106 kuna) za dvije pizze, 80 dinara (oko pet kuna) za grčku pitu i 190 dinara (oko 11 kuna) za Coca-Colu Zero. Usto kaže da mu duguje oko četiri tisuće (oko 250 kuna) za cestarinu koju je prikupio vožnjom svog auta. Među računima je i onaj za avionske karte od Srbije do Grčke. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Luka je Natašu u travnju prošle godine vodio u Atenu na njegov prijedlog jer je on tamo dugo živio. Tada se hvalio kako ju je častio putovanjem, ali izgleda da se sada pokajao za potrošeni novac i očekuje da mu ih ona vrati - ispričao je izvor za Kurir. No ne traži samo novac za njezinu avionsku kartu nego za obje. Kurir dodaje da je pjevačicu šokirala ovakva Lazukićeva tužba. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

- Nataša je zanijemila, ali nije se pretjerano šokirala jer vjeruje da će sud donijeti pravednu presudu. Ona je najviše bila iznenađena što je on čuvao račune, čak i za plaćeno piće, i što sad traži da mu ona sve to nadoknadi. Iz dana u dan sve više se stidi čovjeka kojem je rodila dijete - rekao je izvor za Kurir. 

VIDI OVO: 7 najbizarnijih fetiša na svijetu

 

💓🤰🐷🍦🍧🍨🍮🍩🍭🍬🍫🍰🎂🍼

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

Naši partneri pišu
Message