Obavijesti

Show

Komentari 5

Lea i Štefica imale su susret s obitelji, Matea i Lara pale ispod 100 kila: 'Da pukneš od sreće!'

Lea i Štefica imale su susret s obitelji, Matea i Lara pale ispod 100 kila: 'Da pukneš od sreće!'
14

Matea je komentirala kako joj je drago što više nije jedina žena u timu. Na posljednjem vaganju imala je 102 kilograma, izgubila je 2,5 kilograma, što je 2,5% tjelesne mase

VIDEO

U 'Životu na vagi' Boris se trebao jučer izvagati i taj će se rezultat vrednovati na vaganju dok su Štefica i Lea bile u svojevrsnom duelu i jedna od njih napustit će show.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Maja Milan 01:25

Edo je Lei i Štefici najavio kako njihov trening počinje sat vremena ranije od ostalih kandidata, a osim vježbanja, dvije fajterice čekalo je nešto puno bolje - njihovi najbliži došli su im u posjet.

- Srce mi je puklo od sreće, kao dar iz vedrog neba! - rekla je Štefica kad je ugledala tatu, mamu i sestru te dodala da je najsretnija osoba na svijetu.

- Srce mi je lupalo kako ni na jednoj vježbi do sada - izjavila je Lea kad je ugledala svog partnera, sestru i svoje pse.

Obitelji su bile dirnute kad su ugledali koliko su obje smršavjele, a one su komentirale kako im je ovaj posjet trebao više nego išta.

- Sad ste spremne za posljednji trening prije vaganja - zaključio je Edo.

Maja je plavcima govorila kako bi voljela da imaju jednu rečenicu ili riječ koja će ih dizati kad padnu i da ih ta riječ podsjeti da se nikada ne vrate na staro. Svi su rekli svoje motivacijske rečenice, a Toma je uzviknuo 'ljubav', a Josip 'obitelj'. Lara je bila sretna što je njezina nova trenerica ostavila jako dobar dojam na nju dok je Maja istaknula da je presretna što se vidi da su se svi promijenili nabolje.

Na treningu je Edu zanimalo želi li Lea ostati, a ona ni sama nije znala što da mu kaže zato što jedan dan želi otići, a drugi ostati. Edo je komentirao da je u potpunosti razumije jer se našla u novoj sredini među novim ljudima i vjeruje da je to za svakoga jako izazovno.

- Sunce danas prži, ali samo se sjetim Sinja i ovo mi je kao pod klimom -  rekla je Lara i otkrila da se dobro priviknula na novu situaciju i da joj je dosta pomoglo ovdje što se prije bavila triatlonom.

Štefica je priznala da je emotivna prazna otkako je vidjela svoje i da ih želi učiniti ponosnima.

- Moram tu ostati ovih pet tjedana! Oprosti, Lea - govorila je dok je vozila bicikl, ali Leu to nije nimalo uznemirilo jer i sama smatra da je bolje da Štefica ostane u showu.

Jure je također rekao kako se u Lividragi osjeća opušteno i da mu je sad najveća motivacija to što se bori protiv drugog tima dok je Maja dodala kako se dobro uklopio među plavce te da je najviše veseli što njezin tim vježba s osmijehom na licu. Baš kao i Edo koji je svom timu pričao koliko je ponosan na njih jer vidi njihove rezultate i golemi trud.

Došlo je vrijeme i za novo vaganje, a Borisov jučerašnji rezultat, danas će se vrednovati. Žuta linija odlučit će o sudbini kandidata, a prvi je na vagu stao Čapo i rekao da su malo u prednosti u odnosu na crveni tim. Na posljednjem vaganju Josip je imao 136,3 kilograma, a nakon devetog ciklusa imao je 4,8 kilograma manje, što je 3,5% tjelesne mase.

Matea je komentirala kako joj je drago što više nije jedina žena u timu. Na posljednjem vaganju imala je 102 kilograma, izgubila je 2,5 kilograma, što je 2,5% tjelesne mase te postala druga u ovoj sezoni koja je pala ispod 100 kilograma!

- Napokon! Odličan osjećaj! - rekla je.

Stigao je i Toma koji je na posljednjem vaganju imao 110,4 kilograma i pohvalio je Majin pristup prema svima njima i kako ih drži kao tim. Na današnjem vaganju izgubio je 2,4 kilograma, što je 2,2% tjelesne mase.

- Očekivao sam više. Pitam se koji je to čarobni štapić da ostvarim onoliko koliko mislim da bih trebao pokazati na vagi s obzirom na moj rad?! - komentirao je.

Jure je otkrio kako ima osjećaj da u Gorskom kotaru ima više snage, bolja mu je temperatura nego u Sinju, a i smirili su mu se želučani problemi. Na posljednjem vaganju imao je 129,1 kilogram, sad je skinuo 2,6 kilograma, što je 2% tjelesne mase, no očekivao je da će ipak skinuti malo više.

Lara je istaknula kako joj se sve sviđa u novom timu - i ekipa i trenerica, te da ju je lijenost dovela do viška kilograma. Na posljednjem vaganju imala je 102,6 kilograma, sad je izgubila 3,3 kilograma, što je 3,2% tjelesne mase - tako da je i ona pala ispod 100 kilograma!

- Nekim čudom nisam počela plakati, ali osjećaj je da pukneš od sreće! -  rekla je.

Plavci su posljednje vaganje imali 580,4 kilograma, a sada su izgubili 15,6 kilograma, što je 2,7% tjelesne mase. Ostvarili su dobar rezultat, a prva na vagu iz crvenog tima stala je Željka.

Anji i Lei pozlilo nakon do sada najtežeg izazova: Liječnici su im pružili pomoć, nije im bilo dobro
Anji i Lei pozlilo nakon do sada najtežeg izazova: Liječnici su im pružili pomoć, nije im bilo dobro

Posljednji put na vagi je imala 141,9 kilograma, a hoće li probiti još jednu granicu i pasti ispod 140 kilograma - doznat ćete u ponedjeljak od 21.15 sati u novoj epizodi 'Života na vagi'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina