Obavijesti

Show

Komentari 13

Lea je plesna kraljica Hrvatske! Njezini su bokovi zaveli žiri...

Lea je plesna kraljica Hrvatske! Njezini su bokovi zaveli žiri...
6

Nakon brojnih izazova šest natjecateljica došlo je do samog finala showa 'Plesni izazov'. Pobjedu je odnijela mlada Lea Milanović (22), plesačica orijentalnog plesa čiji su bokovi zaveli i osvojili članove žirija.

VIDEO

U showu 'Plesni izazov' bacili smo se u potragu za novom plesnom kraljicom Hrvatske. Tražili smo plesačicu koja će se najbolje snaći u svim izazovima i plesnim disciplinama koje nisu bile nimalo jednostavne. Između šest natjecateljica koje su predstavljale ozbiljnu konkurenciju, pobjedu je odnijela Lea Milanović (22). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Najsenzualnija plesačica 'Plesnog izazova' koja se najviše trudila, radila na sebi, pomagala ostalima, ali i ona koja sama izrađuje kostime je Lea - zajedničkom odlukom je proglasio žiri novu plesnu kraljicu Hrvatske, a Neven Ciganović, član žirija, nadodao je kako je Lea pokazala pravu kolegijalnost. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
plesniizazov

- Stvarno sam zatečena. Nisam očekivala pobjedu. Zapravo su cure pobijedile sa mnom. Bile smo tim cijelo vrijeme - izjavila je plesna kraljica Hrvatske te nastavila:

- Ovo iskustvo gradit će me dalje kao plesačicu, a stečeno znanje dobro ću upotrijebiti - rekla je Lea. 

Osim titule plesne kraljice Hrvatske, tročlani žiri koji se sastoji od Nevena Ciganovića, Poline Golubove i Nine Bunjevac, dodijelio je i ostale titule. 

Dorotea Lončarević (24) razboljela se te završila na antibiotiku zbog kojeg je morala propustiti ples na stolici. Unatoč bolesti, Dorotea nije pokazala slabost, a zbog toga je dobila i titulu djevojke koja se kroz cijeli ovaj show najviše trudila. 

- Djevojka koja se najviše trudila je Dorotea. Dajemo joj posebnu nagradu za upornost, profesionalnost, dobar ritam i različite plesne stilove - rekao je Neven. 

- Ovaj plesni izazov bio je bolan za mene zbog mojeg zdravstvenog stanja, ali odličan sve svemu. Cure su predobre, nijedna nije iskompleksirana ni zločesta - prokomentirala je Dorotea cijelo natjecanje. 

Za plesačicu s najvećom osobnosti proglašena je majka dvaju dječaka, Iva Hrvojić (35). 

- Oduševila si nas svojom energijom - rekla je članica žirija, Nina Bunjevac. 

Titulu najseksepilnije natjecateljice odnijela je Sarah Seifert (19). Žiri je odlučio kako je upravo Sarah ona čija senzualnost nije upitna te čiji su nastupi jednostavno fantastični. 

- Mislim da mi je najteže pao trbušni ples - rekla je Sarah te nadodala kako joj je jedino zasmetalo u cijelom showu što je u žiriju bio Neven Ciganović jer nema veze s plesom.

Finalnu epizodu showa 'Plesni izazov' pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

OVO JE BIZARNO: Teorije zavjere o Kardashianima, trenutno najpoznatijoj obitelji na svijetu!

POGLEDAJTE I OVO:

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...