Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
43 komentara

'Lebdio' na stolicama u studiju, a gledatelji odmah provalili trik

Poljak Michael je ponovno nastupio kao iznenađenje večeri. U prvoj audicijskoj emisiji nije impresionirao žiri koji ga je poslao kući s četiri 'NE'. Jučer mu je trik uspio...

Foto: nova tv
43 komentara

U jučerašnjoj polufinalnoj emisiji Supertalenta prošli su dalje Denis Barta (20) i Elena Banić (13), a gledatelji još pričaju i o nastupu 'levitatora' Michaela Gostynskog.

Poljak Michael je sinoć nastupio kao iznenađenje večeri. U prvoj audicijskoj emisiji nije impresionirao žiri koji ga je poslao kući s četiri 'NE'. Pokušao se tada predstaviti levitacijom uz pomoć stolica, no ipak nije uspio na trenutak ostati u zraku. To je planirao učiniti snagom meditacije i unutrašnje pripreme.

POGLEDAJTE VIDEO:

GLEDATELJI SUPERTALENTA: 'Opet prošli pjevači u finale, ali Denis je van svake kategorije...'

Gledatelji su komentirali kako je žiri bio nepristojan prema Michaelu.

- Bez obzira što je mladić htio pokazati žiri se ponašao tako da je mene bilo sramota - napisala je jedna gledateljica nakon Michaelovog prvog nastupa.

Sada se levitator ponovno vratio kako bi dokazao žiriju da su pogriješili što ga nisu pustili u polufinale. Trik mu je naposljetku uspio, a njegov nastup izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama. Mnogima je bilo drago što je uspio 'vratiti žiriju za prijašnje ponašanje', ali bilo je i onih koji su imali zamjerke.

- Koja glupost, fora viđena već 300 puta, nek napravi to bez plašta ispod kojeg je konstrukcija koja ga drži - napisao je jedan od gledatelja i uputio na video na Youtubeu koji 'objašnjava trik'.

 

- Kakva je ovo prevara čovječe - pita se jedan gledatelj. Drugi je dodao da mu nije jasno zašto je plahta kojom se natjecatelj pokrio na početku srebrna, a kasnije crvena...

Foto: nova tv

VIDI OVO! Meghan opet postavlja trendove: Ovo su njezine najbolje modne kombinacije 2018. godine.

Naši partneri pišu
Message