Obavijesti

Show

Komentari 81

'Legao je na mene, vikala sam i udarala ga, nisam imala snage'

'Legao je na mene, vikala sam i udarala ga, nisam imala snage'
3

Glumica Annabella Sciorra, najpoznatija po ulozi Glorije Trillo u trećoj sezoni Sopranosa, otkrila je da ju je producent Havey Weinstein silovao u njenom stanu

VIDEO

Kada je pisao članak koji je razotkrio moćnog producenta Harveyja Weinsteina kao seksualnog napasnika, Ronan Farrow zvao je i Annabellu Sciorru (57) te joj dao priliku da pod imenom i prezimenom ispriča što joj se dogodilo. 

- Bila sam tako prestrašena kada me zvao i rekao mi o čemu se radi. Čekala sam taj trenutak cijeli svoj život, a kada je došao, nisam se mogla natjerati da nešto kažem pa sam žurno poklopila slušalicu - priča glumica Annabella Scorria, koja je za ulogu u Sopranosima dobila i nagradu Emmy. 

No, Annabella se predomislila te se ponovno javila Farrowu, novinaru i sinu glumice Mije Ferrow. Odlučila je ispričati detalje događaja zbog kojeg se na nekoliko godina povukla iz javnosti. 

- Ja sam jako privatna osoba. Sada će svi znati što mi se dogodilo kada me negdje vide. Ovo mi je jako neugodno - počela je Sciorra koja je za studio Miramax, kojeg je Harvey osnovao s bratom Bobom, snimila film 'The Night We Never Met'. 

Nakon što su završili snimanje, Sciorra je bila na večeri s Weinsteinom i ostatkom filmske ekipe. On joj je ponudio da je odveze doma, a ona je prihvatila. 

56th Annual Drama Desk Awards - New York

- Ušla sam u svoj stan i zatvorila vrata za sobom. Nakon nekoliko sekundi, on se vratio i bijesno mi kucao na vrata. Otvorila sam, a on je ušao kao da je stan njegov i počeo se raskopčavati. Znala sam odmah što namjerava. Gurnuo me na krevet i legao na mene. Udarala sam ga i vikala 'ne', ali nije mi pomoglo. Silovao me, a onda mi je pokušao pružiti 'oralno'. Više nisam imala snage. Ejakulirao mi je po nozi i odjeći - ispričala je glumica. 

Nakon toga, priznaje, pala je u depresiju i povukla se iz javnosti na nekoliko godina te pauzirala svoju karijeru. Kada je ponovno počela raditi, Weinstein joj se i dalje javljao te ju je, kaže, uznemiravao. Nije nikome rekla što joj se dogodilo jer se bojala. 

No, iako mnoge žene nisu mogle, smjele ili htjele reći što im se dogodilo s Harveyjim Weinsteinom, glumica Daryl Hannah, poznata po ulozi u 'Kill Billu' svima je prijavila što joj je Harvey napravio, ali nitko, upozorava, nije slušao. 

- Na Cannesu mi je provalio u sobu, a ja sam pobjegla kroz prozor i sakrila se kod kolege u sobu. Kasnije me je pokušao zgrabiti za grudi. Svima sam ga prijavila. Kolegama, policiji, šefovima, producentima, suradnicima... ali nisam ništa s tim dobila. Istog trenutka sam osjetila njegovu osvetu na svojoj karijeri. Zato žrtve šute. Ne vjeruju nam, omalovažavaju nas i krive nas - rekla je Hannah. 

Weinsteina je za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje optužilo više od 60 žena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...