Show

Komentari 7

Legenda Beatlesa će se cijepiti protiv korone: 'To će nas izvući'

Legenda Beatlesa će se cijepiti protiv korone: 'To će nas izvući'

McCartney pripada trećem redu britanskih državljana po prioritetu za cijepljenje, jer je u skupini starijih od 75 godina. Kazao je kako vjeruje da cjepiva nude Britaniji izlaz iz mračnog razdoblja pandemije

Legenda Beatlesa Paul McCartney (78) spremno je podržao britansku kampanju cijepljenja protiv koronavirusa obećavajući da će biti jedna od prvih globalnih superzvijezda koja će to učiniti, prenio je u petak britanski The Sun.

McCartney pripada trećem redu britanskih državljana po prioritetu za cijepljenje, jer je u skupini starijih od 75 godina. Kazao je kako vjeruje da cjepiva nude Britaniji izlaz iz mračnog razdoblja pandemije bolesti covid-19, prenio je Sun.

- Cjepivo će nas iz ovoga izvući. Mislim da ćemo se izvući, znam da hoćemo i cjepivo je sjajna vijest. Primit ću ga čim dođem na red - kazao je McCartney u intervjuu.

McCartney je kazao kako jedva čeka da se vrati na pozornicu nakon što je ove godine otkazan festival Glastonbury.

'Momak iz Liverpoola' koji je pisao i izvodio neke od najomiljenijih svjetskih pjesama vodio je kulturnu revoluciju 1960-ih koja je šokirala i ponekad preokrenula društvena mišljenja širom svijeta.

Najčitaniji članci