Obavijesti

Show

Komentari 226

Lejla tvrdi da je ukradeno žuto, mama da je nestalo bijelo zlato

Lejla tvrdi da je ukradeno žuto, mama da je nestalo bijelo zlato
1

Lejlina majka trebala je svjedočiti još početkom prošlog mjeseca, no zbog bolesti je bila spriječena. Bračni par svoju bivšu spremačicu optužio je da im je 2013. otuđila zlatnine u vrijednosti oko 150.000 kuna

VIDEO

Fehima Šehović svjedočila je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu protiv Anice Jurilj (50), bivše spremačice svoje kćeri Lejle (40) i njezinog supruga Tarika Filipovića (45).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:19

Lejlina majka trebala je svjedočiti još početkom prošlog mjeseca, no zbog bolesti je bila spriječena. Bračni par svoju bivšu spremačicu optužio je da im je 2013. otuđila zlatnine u vrijednosti oko 150.000 kuna. U svom iskazu, Fehima je rekla da joj je spremačica Jurilj ukrala 100 kanadskih dolara i prsten u vrijednosti 5.000 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sjećam se tog dana, bio je Tarikov rođendan. Pošla sam u svoju sobu kako bih nešto uzela, a kad sam otvorila ormar, torba nije bila tamo gdje sam ju ostavila. U novčaniku sam imala 300 kanadskih dolara i nešto eura, a kad sam ga otvorila, primijetila sam da mi nedostaje 100 kanadskih dolara – kazala je. Dodala je da ju je čitav taj dan gospođa Jurilj izbjegavala u kući. Iako se, dodaje, osjećala grozno, ništa nije rekla tu večer jer su u kući imali goste. 

Nakon što je Fehima kćeri Lejli izrazila sumnju, zajedno su otišle u spavaću sobu i pregledale ladicu u ormaru gdje su Filipovići čuvali nakit. 

- Izvadile smo kutije s nakitom. Ni u jednoj nije bilo ničega – kazala je. Lejla je tad shvatila, kaže Fehima, kako im nedostaju ogrlice, prstenje, dječje narukvice, naušnice, dukati i tri burme. 

- Nakon toga išla sam provjeriti svoje prstenje. Nedostajao je prsten od bijelog zlata s okruglim velikim kamenom obrubljen sitnim briljantinima. Dobila sam ga na poklon od brata – ispričala je. Supružnici Filipović u svom su iskazu u listopadu izjavili da je taj prsten bio od žutog zlata.

- Tu večer nismo spavali od šoka, užasno smo se osjećali – rekla je Fehima drhtavim glasom. Iduće jutro Filipovići su Anicu Jurilj pozvali na kavu kako bi popričali i raščistili situaciju.

Prema njihovim riječima, spremačica se tresla i briznula u plač, a na kraju im je priznala kako je to učinila zbog problema s kamatarima.

Fehima kaže kako im je potpisala potvrdu da je ukrala nakit i obvezala se da će vratiti novac, što do danas nije učinila.

Odvjetnica optužene Anice Jurilj tvrdi kako je ukupna vrijednost ukradenog nakita višestruko manja od navedenih 150.000 kuna pa je sud naložio vještačenje nakon kojeg će biti zakazana nova rasprava.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 226
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...
EKSKLUZIVNO: VEĆESLAV HOLJEVAC

Dečko Vlatke Pokos za 24sata: Podsjetila me na pjevačicu koja pjeva o 'petku' pa sam uletio...

Donosimo sve detalje o vezi godine, između unuka poznatog zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca i voditeljice i pjevačice Vlatke Pokos
Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura