Obavijesti

Show

Komentari 132

Leone: Nosim štikle iz inata prema svim zlostavljačima

Leone: Nosim štikle iz inata prema svim zlostavljačima
5

Leone Pavlashian u školi je bio žrtva nasilja jer je bio drugačiji od vršnjaka. Danas je animator u dječjoj igraonici i učitelj, a na pozornici rado nosi žensku odjeću

VIDEO

Kad sam se kao mali počeo baviti plesom, rugali su mi se jer je to u maloj sredini očito rezervirano samo za cure. Znali su me čekati poslije škole i istući pred svima, ali nisu mi uspjeli slomiti duh, kaže Leone Pavlashian (25), kandidat novoga showa “X Factor”.

Iako glazbu voli odmalena, pjevanje mu nije jača strana, ali zato daje cijeloga sebe u scenski nastup. Karlovčanin koji trenutačno živi u Zagrebu na audiciji regionalnog TV showa, koji na proljeće kreće na RTL televiziji, pjevao je u štiklama, razrezanim hlačama i svilenoj tunici s lancima. Kaže kako je osebujnim imidžem htio poslati poruku da svatko treba biti hrabar jer ima pravo biti svoj u bilo kojem izdanju.

- Živciraju me predrasude. Visoke pete nisu samo za žene, kao što ni popravljanje auta nije isključivo muški posao - kaže Leone, učitelj razredne nastave i animator u dječjoj igraonici. Posao s djecom obožava, a originalan je i kad radi. Tako je jednom na sat likovne kulture došao u kostimu klauna. Djeca su, umjesto po papiru, crtala po njemu. Leone se u privatnom životu odijeva kao svaki drugi dečko, ali voli se transformirati kad je riječ o performansu.

- U štiklama hodam odlično bez obzira na to koliko centimetara ima peta, a jedini problem mi je naći moju veličinu pa sad nosim dva broja manje - smije se Karlovčanin. Roditelji i sestra su ponosni na njega jer je već na fakultetu u Rijeci pokazao da je odgovoran i samostalan, a bit će mu najveća potpora prođe li dalje u “X Factoru”. Učitelj i animator se prije šest godina natjecao i u prvoj sezoni glazbenog showa “Hrvatska traži zvijezdu”. Tada se plasirao među najboljih 17 kandidata.

‘X Factor’ traži više od dobrog pjevanja

Brazilac Wagner Fiuza-Carrilho (59) prije audicije za britanski “X Factor” bio je učitelj, trener borilačkih vještina i vlasnik plesnog studija. Titulu najosebujnije kandidatkinje dobila je i Kitty Brucknell (30). Britanka je došla do polufinala osme sezone, a prije showa bila je imitatorica Britney Spears (33) i Christine Aguilere (34).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 132
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje