Obavijesti

Show

Komentari 4

Lepa Brena fanovima priredila pravi tulum u društvu Baraba

Lepa Brena fanovima priredila pravi tulum u društvu Baraba
12

Nastup u casinu Diamond Palace bio je prvi zajednički koncert Lepe Brene i benda Barabe koji su tako postali novi miljenici legendarne pjevačice i opravdali svoju laskavu titulu 'kraljevi zabave'

VIDEO

Regionalna estradna diva Lepa Brena sinoć je u Zagrebu ponovno dokazala zašto je nazivaju najvećom zvijezdom Balkana.

Sinoć je u Zagrebu nastupala na obljetnici Diamond Palace casina i obožavateljima priuštila nezaboravni doživljaj. Bila je to jedinstvena prilika da publika s njom pleše i zapjeva jer je na ovakvom koncertu atmosfera puno intimnija i fanovi su imali osjećaj da su i oni sastavni dio njezinog spektakla. 

Ovaj nastup ujedno je bio i prvi zajednički koncert Lepe Brene i popularnog hrvatskog benda Barabe koji su tako postali novi miljenici legendarne pjevačice i opravdali svoju laskavu titulu 'kraljevi zabave'. 

- Dečki su baš top i predviđam im sjajnu karijeru. Danas je za uspjeh u ovom poslu potrebna itekakva karizma, a oni pršte pozitivnom energijom, nahvalila je Brena svoje mlađe kolege.   

Istaknula je kako joj je ovo bio prvi nastup u casinu u životu jer nastupa isključivo u velikim klubovima i dvoranama. No, ovaj poziv nije mogla odbiti. 

- Uvijek pažljivo biram koncertne prostore. Važno mi je da se moja publika i ja osjećamo sjajno i fantastično provedemo. Diamond Palace može se mjeriti sa najluksuznijim kockarnicama u Monte Karlu ili Las Vegasu i baš mi je sinoć bio pravi užitak. A mislim da je i publika dobila veliko zadovoljstvo jer smo svi zajedno pjevali i osjećali smo se kao da se zajedno zabavljamo na nekom dobrom tulumu, kaže Brena. 

Ovim koncertom Diamond Palace casino započinje seriju raskošnih zabava jednom mjesečno jer im je cilj postati ultimativno mjesto luksuzne zabave i užitka u metropoli. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu